Cursus-Vakantieweek Ontwikkel je intuitieve en mediamieke vermogens

Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven
19-07-2024
17:00
Chateau Varoy in Anhée (Ardennen)
Buitenland
€895
reizen
retreat


Heb je ook altijd het gevoel gehad, dat er meer is.. Ook nieuwsgierig of jij zelf ook meer kan voelen/zien.. ervaren?
Zou jij ook je paranormale gaven willen ontdekken? Iedereen is geboren met een ‘zesde’ zintuig. We gaan gedurende deze spirituele vakantieweek
leren om het ‘helder zien’, ‘helder horen’, ‘helder voelen’ en het ‘helder weten’ weer in ons gewaar te worden door onze innerlijke zintuigen te trainen.
Tijdens deze week heb je alle kans om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en kun je deze verder ontwikkelen.
Het wordt een week waarin je veel zult leren over jezelf en ook heel belangrijk, het wordt een week vol gezelligheid en verwondering.

De cursusweek vindt plaats in een unieke en authentieke groepsaccommodatie , een stijlvol kasteel/ Herenhuis in Anhéé , (Ardennen). Een heerlijk privédomein van 25 ha midden in de natuur met een zonovergoten terras met zicht op de omliggende bossen. Het kasteel beschikt over 4 verdiepingen en heeft 12 slaapkamers met privébadkamer. We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.

De praktische organisatie van deze zomerweek is in handen van Inge Voeten, de oprichter van Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven te Breda. Ieder jaar organiseert Zuiderlicht een spirituele vakantieweek in Nederland of in het buitenland.
Voor meer info zie : www.zuiderlichtbreda.nl.

Het inhoudelijke programma wordt dit jaar begeleid door Yvonne Smit, oprichter van TARA, spirituele & paranormale samenwerking.
Binnen Zuiderlicht geeft Yvonne de wekelijkse spirituele paranormale kring en cursussen mediumschap.
Zie ook de website van Yvon: https://www.tarasps.com

Om je aan te melden voor deze vakantieweek:
Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@zuiderlichtbreda.nl of bel met Inge Voeten (06-40559847)
Evenement / Agenda delen: