Centrum Zuiderlicht

Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven in Breda
Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven
Coaching, energetische therapie healing, yoga, mediumschap, opleidingen, weekenden, vakantieweken etc
Breda
Noord-Brabant
Ja, max. capaciteit 100 pers.


In 2005 werd Zuiderlicht opgericht door Inge Voeten. Al van kinds af aan was zij zich bewust dat er meer was tussen hemel en aarde. Op haar 33e levensjaar ontstond bij haar de innerlijke wens om in Breda een centrum op te richten. Een plek waar mensen kunnen werken aan een stuk bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, een plek waar mensen zich zelf kunnen zijn. Deze plek werd Zuiderlicht.

Een groot team van professionals (docenten, therapeuten) inspireren en enthousiasmeren elkaar en bieden samen aan particulieren en bedrijven een groot scala aan activiteiten aan. Zuiderlicht verhuurt 3 consultruimtes en 2 groepsruimtes.

Ook kan iedereen vrij gebruiken maken van onze gezellige ontmoetingsruimte. Hier serveren wij lunches, koffie en thee , maar ook cappuccino, smoothies, fruitsapjes, flesjes water en allerlei biologische repen. Bij mooi weer kun je vertoeven op het terras in onze zonnige achtertuin.

Wil je ruimte huren of meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met:
Inge Voeten – 06-40559847- info@zuiderlichtbreda.nl

Een team van gastvrouwen en -heren die de balie / bar bemannen, maakt dat iedereen zich van Harte welkom voelt in Zuiderlicht.
Evenement / Agenda delen: