7 poorten in ascensie naar het Licht

Lydia Atema
01-09-2024
13:30
Zutphen
Gelderland
€ 79
ascensie
meditatie


Heb jij altijd al een mystiek trekken van binnenuit gevoeld naar de oude inwijdingsscholen in Egypte? Tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden. De mensen meer verbonden waren in het mysterie die het leven is.


Ben je geraakt in energie door Yeshua en Miryam de Migdala…. die ook in het oude Egypte zijn geweest? Miryam is haar hemelreis gegaan door de 7 poorten langs de boom van leven naar het Licht. Door de 7 poorten in ascensie naar het Licht. Opgenomen in het Licht en Wijsheid van God de Moeder of Geest. Hebreeuwse mysterietraditie die verbonden is met de Egyptische.


In de workshop vertel ik vanuit eigen ervaring en weten over de oud Egyptische mythologie en hoe dit ons mens Zijn aanreikt. Het overeenkomen in de leringen van Yeshua en Miryam.


We mediteren om ons gedachten leven te verstillen. Zodat je meer in energie Aanwezig kunt Zijn. Gedachten is fijn stoffelijke energie die rondom ons aanwezig is en aaneensluit met gedachten van anderen. En zo in aaneensluiting door ons tot manifesteren kan komen. Houdt de haard van je gedachten rein: je sticht daarmee vrede en zult gelukkig zijn.


Dit was in oude tijden het doel van de mysteriescholen om het gedachten-leven te vergeestelijken zodat wijsheid tot in het hart verinnerlijkt.


Programma:
• Delen vanuit eigen ervaringen, wijsheid en Ancient Khemitian
kennis en wijsheid.
• Meditatie om meer van jouw Aanwezig Zijn in je leven te ervaren.
• Meditatie waarmee je weerstand in de dualiteit op de cirkel van het Leven oplost in de verzoenende kracht van Liefde van God de Moeder.
• Mythologie meditatie om de essentie van een stuk mythologie van binnenuit te ontroeren en her-inneren.
• Meditaties op de energie van 7 dimensie poorten in de Osiris kapel.
• Krachtoverdracht van energie (1-op-1).


Lees meer inspiratie en voor het aanmelden voor deze workshop op: https://www.atma-reizen.nl/egypte/egypte-workshop-7-dimensies-poorten.html
Adresgegevens van de locatie worden na aanmelding aan je door gegeven.
Evenement / Agenda delen: