Workshop droomwerk en droomduiding

Francis te Brake, Shelter36 droomwerk
21-07-2024
14:00
Shelter36 online
Online
€54,- of €45,-
doelgroep korting
workshop


Thema-workshops dromen en droomwerk bij Shelter36

Francisca te Brake van Shelter36 Droomstudio biedt van juli tot oktober 2024 boeiende en inspirerende online workshops aan. De workshops zijn ingedeeld per thema en niveau en kunnen los van elkaar gevolgd worden. Alle nachtelijke reizigers, die een bijzondere droomtijd willen ervaren, zijn daarbij van harte welkom.

Tijdens een workshop krijgen deelnemers boeiende informatie over het thema en leren ze vervolgens enkele droomwerk-technieken toe te passen op hun eigen droom. Ook de zogenaamde saaie dromen of een droombeeld kunnen leiden tot een avontuurlijke reis. Als je je dromen niet kunt onthouden, is dat geen bezwaar. Er bestaan namelijk andere opties, die ik je aan kan reiken.

Info algemeen

21 Juli: Thema: ‘Triggers, identificatie en projectie in dromen’. Workshop voor beginnende en gevorderde deelnemers. Tijd: 14-17.30 uur. (incl. korte pauze).

Minimum aantal deelnemers: 4. De kosten zijn 45,- voor minima en 54,- voor mensen, die daarboven zitten.

De workshops worden online gegeven en duren 3 a 4 uur, afhankelijk van het thema. Deelnemers krijgen vooraf praktische informatie over de workshop, het thema en een link naar de online-meeting. Bij sommige thema’s kun je thuis alvast wat voorbereiden, als je dat prettig vindt.

Zie verder:
https://shelter36.nl/cursussen-en-workshops/thema-workshops-2024/
https://shelter36.nl/cursussen-en-workshops/thema-workshops-inhoudelijk/

Het droomwerk wordt begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker, lichaamswerker, kunstenaar en trainer. Het droomwerk onder begeleiding van Francisca beperkt zich niet tot één bepaalde methode of visie, maar is zo samengesteld dat het jou als deelnemer een concrete en praktische basis biedt om het droomwerk uit te voeren.

Wil jij je dromen onderzoeken en de vertaalslag maken ? Zijn er situaties die je bezighouden ? Sta je voor belangrijke keuzes of wil je creatiever worden ? Wens je je droomwerk te verdiepen ?
Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er worden zowel activiteiten voor beginnende als gevorderde dromers en droomwerkers aangeboden. Zie: https://shelter36.nl/activiteiten-shelter36-droomwerk/
Daarnaast is het mogelijk om individuele sessies af te spreken.
Evenement / Agenda delen: