Activiteiten Shelter36 Droomstudio

Francis te Brake
Shelter36 droomwerk
droomduiding,droomwerk,avontuur,transformatie,healing,communicatie,intuitie
Deventer
Overijssel


De pracht en power van je dromen

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. Bovendien is de invloed van het onbewuste op ons dagelijkse doen en laten groot. Het is daarom heel waardevol om dieper in je dromen te duiken. Dit doen we door middel van droomwerk.

Bij Shelter36 werken de deelnemers met hun eigen dromen. Voordat we beginnen met droomwerken keren we terug naar de droom en het droombewustzijn. We keren terug naar de droom, om ons bewust met onze droomwereld te verbinden en van daaruit op ontdekking te gaan. Je kunt het zien als een excursie met een eigen dynamiek, die vaak zeer levendig en verrassend blijkt te zijn.
De taal van dromen is eigenlijk de taal van je ziel, de taal die diep van binnen komt en verbonden is met je persoonlijke en het collectieve onbewuste. Je kunt je dromen dan ook beschouwen als inspiratiebron en richtingwijzers voor je transpersoonlijke proces. De droomtaal dien je als het ware te decoderen, want ze is lastig te ontcijferen of met ons verstand (rationeel) te duiden. Dit geldt ook voor de zg. saaie of herkenbare dromen. Een doel van droomwerken is dan ook om te (leren) communiceren met je dromen, de gelaagdheid en uiteenlopende kwaliteiten van een droom te onderscheiden en waardevolle informatie uit de droom te filteren. Zo leer je de pracht en power van je dromen verkennen en benutten.

Door middel van droomwerk leer je af te stemmen op je eigen droomwereld, die vervolgens meer en meer tot leven komt.
Je wordt uitgenodigd op avontuur te gaan, de samenwerking met je onbewuste op te bouwen en de verborgen lagen en potentie in je dromen te ontdekken. Gaandeweg krijg je meer voeling met deze bijzondere manier van werken en kun je een boost geven aan  je persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en mogelijkheden.

NB: ook zonder dromen ben je welkom.

Het droomwerk wordt begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker en trainer. Het droomwerk onder begeleiding van Francisca beperkt zich niet tot één bepaalde methode of visie, maar is zo samengesteld dat het jou als deelnemer een concrete en praktische basis biedt om het droomwerk uit te voeren.
Wil jij je dromen onderzoeken en de vertaalslag maken ? Zijn er situaties die je bezighouden ? Sta je voor belangrijke keuzes of wil je creatiever worden ? Wens je je droomwerk te verdiepen ?
Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er worden zowel activiteiten voor beginnende als gevorderde dromers en droomwerkers aangeboden.
Daarnaast is het mogelijk om individuele sessies af te spreken.

Mail aan friejorself@gmail.comMijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
21-07-2024
Shelter36 online
Online
28-07-2024
Shelter36 online
Online
Evenement / Agenda delen: