ONLINE groepshealing: 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda

Elohim Centre
13-06-2024
19:30
ONLINE
Online
€27,50
vroegboek korting
healing
meditatie


Online gechannelde groepshealing; elke maand op donderdagavond van 19.30 - 20.30 uur

De activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam en zieledeel tilt ons af van het rad van karma, wedergeboorte en het gevoel van afgescheidenheid. Het lost de allereerste oorzaak van onze karmische thema's en banden op. Ook die van afhankelijkheid, aanpassing en overheerst worden, en van schaduwgevoelens op onze seksualiteit en relaties, lossen op. Door het helen hiervan trekken we positieve ervaringen aan en worden onze onbewuste negatieve overtuigingen over onszelf en elkaar, en het vasthouden daarvan, geleidelijk aan overschreven. Het oplossen van karma en afgescheidenheid uit het diep onbewuste zal ook na deze helende transmissie zich thuis verder doorzetten. Tijdens de helende channeling en groepshealing opent je prachtige, Oorspronkelijke Zelf!

Geheelde, innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke-vrouwelijke eenheid ontstaan d.m.v. de online groepshealing. Het duwen en trekken aan elkaar lost vanzelf op. Vanuit het lichaam en de aura leefden we tot nog toe in een veld van oordeel, angst en negatieve gevoels- en gedachtensferen met elkaar. Ook macht en onmacht thema's, de meerdere of mindere zijn spelen nog steeds een rol. We houden dat door onvermogen en het niet gezuiverde onbewuste, zelf in stand en trokken dat ook aan van anderen. Vanuit deze matrix vindt 90% van ons functioneren tot nog toe plaats. Innerlijke Vrede, genieten en werkelijke Liefde kunnen daardoor niet stromen terwijl dat is wie we werkelijk zijn! Het witte eenheids (Christus) Liefdeslicht dat binnenkomt tijdens deze zeer krachtige en diepgaande helende channeling helpt onze zielegroepen en de mannen en vrouwen voorouderlijnen met hun schaduwpatronen tot in ons DNA en onze zielsbestemming te transformeren. Tijdens deze groepshealing zal ook de 14 dimensionale zwarte Draak van Jezus/Sananda die al het duister en elke dualiteit transformeert, voelbaar binnenkomen en heling brengen.

Heilig Huwelijk en Vreugde worden geactiveerd
14 Dimensionale Kosmische frequenties komen op het hoogste niveau binnen tijdens deze transmissie met Joke ElZiam Nootebos. Ze kunnen nu iedereen helpen om de interne en externe mannelijke-vrouwelijke oorspronkelijke eenheid en Godsvonk te bereiken. Daarmee ontstaat ook heling op het gebied van onze relaties en seksualiteit. Ook stopt de oude pijn-herhalingslus en we stappen uit de oude matrix van onze onbewuste duale ervarings- en zienswijze en uit onze oude overtuigingen. Onze hogere Lichtlichamen en ons 14 dimensionale zieledeel brengt, d.m.v. deze transmissie, voelbaar universele liefde en vreugde in ons gedrag en dagelijks leven. Ons innerlijk Heilig Huwelijk ontstaat!

De groepshealing en transmissie helpt universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid tot uitdrukking brengen in ons dagelijks persoontje. Tijdens de groepshealing ervaren we onze 6e t/m 14e dimensie of zieledeel, mede door middel van Jezus-Sananda!

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/oDTy5Oi3

***

Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).

Joke channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden:
Donderdagavond 19.30 - 20.30 uur

Toekomstige data:
11 juli: 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
1 augustus: Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind
5 september: 15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis
17 oktober: 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven
14 november: Je 12 Dimensionale stralende Engel-mensdeel activeert
12 december: Ontwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn

Kosten
€27,50 (vroegboekprijs per keer)
€35,00 (reguliere prijs per keer)
€109,00 (kortingspakket voor 5 groepshealingen naar keuze)

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/oDTy5Oi3
Evenement / Agenda delen: