6-9 dimensionale Zieledeel, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah

Elohim Centre
08-06-2024
10:00
Veelerveen
Groningen
€386
vroegboek korting
healing
workshop


WORKSHOP 6-9 dimensionale Zieledeel, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, sacrale buikpoort
Zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10.00 - 17.00 uur.

Een binnen- en buiten-workshop met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij ook gechannelde helende transmissies in de zelfrealisatie-tuinen van de Elohim Krachtplaats worden gegeven Je haalt in de helende tuinen en tijdens de weekend workshop extra Lichtcodes op voor de verlichte staat in je buikchakra en buikgevoel.

Tijdens de workshop zul je in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede, vreugde- en wijsheidskracht van je onderbuik-gebied. Je emotionele en fysieke lichaam zullen tot in het DNA door de helende channelings voelbaar gezuiverd worden van oude pijnlijke cel-geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij, volledig en één met Moeder Natuur! Je totale potentie komt tijdens de workshop voelbaar beschikbaar.

► Deze workshop is voor ieder die zich spiritueel wil ontwikkelen, bezig is met zelfrealisatie en gevoelig is. Denk dus niet dat je heel "ver" moet zijn. Hij wordt geleveld gebracht.

Het belichamen van de 6de dimensie betekent functioneren in het Rijk van Dromen, oneindige levensvreugde en Creatiekracht, van Merlin, Sananda (1), Pan (2) en Ra (3). Van Magie en Eenheid met de scheppende (Licht) Meesters aan deze en gene zijde. Je Pleiadische afkomst ondersteunt deze ontwikkeling van je. De opengaande Ontwaakte Pillar of Light in je leeft vanuit het volledig potentieel en voor de nieuwe samenleving. Je laat elke (oude) pijn, verlatenheid en onzekerheid van het kleine zelf achter je en doet mee aan het Grote Creatie-Plan voor "The New Diamond Earth". Voor geheelde relaties en omgangsvormen met elkaar en de natuur. Overal trilt je meesterschap en nieuwetijds bewustzijn in door, inclusief in je buikgevoel.

De Merkaba is een onzichtbare, geometrische vorm in je DNA en rondom je aura. Hij staat ook 3 meter groot in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats. Je kunt hem bezoeken tijdens de workshop of savonds. Je lichtlichamen en zieledelen, die tijdens deze workshop geactiveerd worden, vergemakkelijken je innerlijke groei, vuurkracht, blijheid en passie. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid, Moeder Aarde en blijheid in je relatie-buik-chakra en basis-chakra. Je innerlijke Merkaba schoont ook beperkende herhalingslussen, oude familiepatronen en het karma van je hele zielegroep tot aan je oorsprong! Veel (familie) karma kan d.m.v. de workshop wegvallen en een gelukkiger leven en meer flow, zal na afloop van de workshop, het resultaat kunnen zijn. Je trekt positieve mensen en situaties aan!

Na afloop van de workshop komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in je, met meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust. Je zult minder in je hoofd zitten. Je zult duidelijk je God-Godin ervaren, open zijn en in de Christuskracht. Je straalt meer, wordt meer je Lichtwezen en je subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) Zelf. Je wordt één met jezelf, Moeder Aarde en je omgeving. Je volledig potentieel aan kracht, seksualiteit, passie en gevoeligheid zul je meer gaan voelen en eren. Dat straal je uit naar je relatie(s) en omgeving. Je zult daardoor vanzelf ander(en) aantrekken die met je resoneren.

Het belichamen van je 6 tot 9 dimensionale zelf schenkt je de hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië! Magische creatie-tools kunnen voortkomen uit je eigen lichaam. Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Egypte, India, het oude Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug tijdens deze workshop!. Voorbij alle niveau's van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, zul je healen en creëren met het grootste gemak zo gauw je buikpoort helemaal open staat!

Joke ElZiam Nootebos channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden
10.00 - 17.00 uur

Kosten
€386,00 (vroegboekkorting)
Prijs is incl. gezamenlijke vegetarische avondmaaltijd op zaterdagavond en entree helende Zelfrealisatietuinen t.w.v. € 13,50

Neem je eigen lunch mee. Thee staat klaar. Veel plezier!

Lees meer en aanmelden: https://www.elohlm.nl/vCY8jr7o
Evenement / Agenda delen: