Activatie met Merlijn, Avalon, Gaia, Christ, de oude mysteries

Elohim Centre
22-06-2024
10:00
Veelerveen
Groningen
€386
vroegboek korting
healing
workshop


Workshop zaterdag 22 en zondag 23 juni van 10.00 - 17.00 uur. (mogelijkheid tot overnachten op de camping)

Tijdens de workshop zullen we ongekend grootscheeps healingswerk ervaren waardoor ons buikgevoel en innerlijk kind makkelijker kunnen Ontwaken in je verlichte staat en Boeddha natuur. Dit brengt je een enorm gevoel van vrijheid en blijheid. Het gevoel van onveiligheid zal permanent kunnen oplossen en een gevuldheid in je buik en aarding ontstaat! Last hebben van een manipulerende, dominante, grofstoffelijke of agressieve ander, je afhankelijk, onmachtig, verlaten en onzeker blijven voelen of in je denkhoofd blijven hangen: het valt straks allemaal uit elkaar. Het kan eenvoudig niet meer blijven bestaan vanuit je Goddelijke Natuur!

Thuis zul je voortaan vanuit de flow van je Oorspronkelijke, Goddelijke en Liefdevolle Zelf en de Rust, functioneren. Niet langer zul je reageren vanuit je niet gezien voelen of je onzekere beperkte ikje! Het wordt veel lichter en je wilt meer vanuit evenwichtigheid, belangeloosheid en dienstbaarheid bijdragen daar waar je kunt en waarvan je geniet. Het universum steunt jou en je grotere Kracht! Je lichaam, persoonlijkheid en ziel zullen blijvend functioneren op hogere lichtfrequenties, wat een enorm cadeau aan jezelf en je levensdoel is! Je kleeft minder aan de moeilijkheden, verdrietigheden of plichten van het leven. Er zullen minder frustraties en spanningen in jezelf kunnen blijven hangen. Je zult op alle lagen meer vrede zijn en mededogen en aanvaarding kennen. Zorgelozer en gezonder worden. En dat alles zal zich steeds verder openbaren na afloop van deze zeer krachtige workshop. Eenheid kan niet bestaan zonder eenheid met onze mensen, werk, de Bovenwereld, onze zielengroepen, de sterrenvolkeren en natuurspirits!

We ontvangen tijdens deze bijeenkomst een enorme Eenheids-Inwijding met al onze broeders- en zusters, met alle natuurwezens, Gaia, Merlin en de sterrenvolkeren waardoor we als één organisme, bewust of onbewust, elkaar zullen steunen en met elkaar zullen samenwerken. Alleen zijn of ons afgescheiden voelen lost op in een gevoel van ultieme verbondenheid. We zullen voortaan de beschermende en steunende hogere krachten uit de natuur en Bovenwereld in onszelf steeds meer gaan ervaren. Na het indalen van het hogere Bewustzijn en de Liefdeseenheidsenergie zullen we veel gemakkelijker vanuit onze Ontwaakte staat en het verlichte hart en buikgebied, functioneren. Dit indalen gebeurt wanneer we in ons dagelijks gedrag verder oefenen de ik-ego-positie te overstijgen.

Nieuwe hogere aansluitingen met Merlin, Merlina, Gaia en Sananda (Jezus) helpen ons om ons kristallijnen Zelf en mooiste essentie trouw te blijven. Het gewone zelf zal minder afgescheiden, functioneren! Merlin, Gaia, Sekinah, Holy Spirit, Sananda, Maria, Maria Magdalena en zovele andere meesters en engelen helpen ons tijdens de krachtige workshoptransmissies. Onze innerlijke onderdrukker, de afgescheiden mannelijke kant als mindcontrole en de afgescheiden niet-opstaande vrouwelijke kant, zullen shiften.

Ook de aansluiting met de sterrenvolkeren, met onze zusters en broeders uit het witte Licht van de sferen en van het onvoorwaardelijke Hart, zal onze dimensiesluiers opheffen. Hoog dimensionaal bewustzijn, helderzien en helderweten zullen, vanuit de eenheid met onze lichtfamilie uit de sferen, ons, de natuur en de samenleving verrijken.

► Engelen groeperen zich al en zullen al met healing beginnen zodra je aanmelding binnen is

De bijeenkomst zal als het weer en de tijd het toelaat o.a. plaatsvinden in het sacrale Lemurische bos en de Inwijdingsweg die daar ligt geankerd. Vele engelen en Natuurspirits onder leiding van de natuurgod Pan, groeperen zich elk jaar weer, direct nadat de eerste workshopdeelnemers zijn ingeschreven en bouwen het Eenheidsveld nog verder op. De Bovenwereld en Gaia werken al vanaf de eerste dag na je inschrijving, direct samen om jou ter voorbereiding healingen en zuiveringen te geven zodat je je Goddelijke Natuur kunt gaan leven. Ze lijnen je systemen helemaal uit van hoog in de Bron tot diep in Gaia. Bij de Elohim fontein met de Eenheidsplek zijn de Krachten het sterkst.

Joke ElZiam Nootebos channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden
10.00 - 17.00 uur

Kosten
€386,00 (vroegboekkorting)
Prijs is incl. gezamenlijke vegetarische avondmaaltijd op zaterdagavond en entree helende Zelfrealisatietuinen t.w.v. € 13,50

Neem je eigen lunch mee. Thee staat klaar. Veel plezier!

Lees meer en aanmelden: https://www.elohlm.nl/CNtiXcEs
Evenement / Agenda delen: