Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen en Soundhealing opleiding

Elohim Centre
25-05-2024
10:00
Veelerveen
Groningen
€386
vroegboek korting
healing
workshop


Workshop zaterdag 25 en zondag 26 mei van 10.00 - 17.00 uur. (mogelijkheid tot overnachten op de camping)

Je leert alle ingewijde kennis over de 4 Windrichtingen en de 5 Elementen, de grote Krachten die je zelf thuis ook in kunt zetten en aan kunt roepen. Alhoewel deze workshop prachtig en diepgaand zal zijn en je grote Inwijdingen brengt kun je er ook zonder ervaring en kennis aan mee doen.

Je ontvangt krachtige initiaties en channelings van de vijf Elementen en vier Windrichtingen in hun hoogste Kosmische of Goddelijke vorm en van de Elohim Krachtplaats. De initiaties brengen je voelbaar ongekende Krachten, Inwijdingen en eenheidservaringen (verlichtingservaringen). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong worden geactiveerd en geïntegreerd in je dagelijkse zelf. Je aardse zelf en Goddelijk Zelf verenigen zich. Alles wordt EEN. Godrealisatie, de realisatie van je Godsvonk in je dagelijks, aardse zelf, kan beginnen! Je leven, werk, relaties, alles gaat stromen en komt in de Kosmische Flow!

Als vervolgens dan ook nog je Kosmisch Etherlichaam binnenkomt als een Inwijding in je Hart, ziel en lichaam, dan komen ook je mannelijke en vrouwelijke aspecten tot eenheid en samenwerking. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven. Na de intens mooie transmissies en Inwijdingen van de Elementen en Windrichtingen, ga je naar huis met de Stralende in je! Pure Schoonheid en Liefde zul je voelen, zul je zijn en met je meedragen. Ook Moeder Aarde zal voorgoed een voelbaar deel van je zijn.

Ook in de Helende Krachttuinen van het Elohim Centre zowel als binnen ontvang je gechannelde healing-transmissies (neem buitenkleding en eventueel hoge schoenen mee).

De initiaties en Inwijdingen zullen een heleboel oude pijn en shit, zonder moeite, uit je systemen halen en je openen voor nog grootsere Liefdeskwaliteiten, Vreugde en levensmogelijkheden. Na deze prachtige ervaringen doorstromen je Goddelijke Vonk, non-dualiteit, levensdoel en verlichte staat je gedrag. Je leven, werk, relaties, alles gaat stromen en komt in de Kosmische Flow!

Soundhealing en je eigen zieletoon leren kennen
Geluid was het eerste. Soundhealing in de juiste afstemming als kanaal voor de Bovenwereld, en met de juiste voorbereiding, is daarom een van de meest krachtigste middelen tot healing die je deze dagen zult leren geven en ontvangen. Naast soundhealing leren geven zul je je eigen zieletoon ervaren. Ook ontvang je soundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf in je functioneren te brengen! Alles zal in je aangeraakt worden. Heel ontroerend zal dit deel van de workshop zijn!

De Windrichtingen zijn de vier aangezichten, 4 delen van God of de Bron, voor jou en nieuwe samenleving. Enorme Krachten welke je diepste respect zullen krijgen. Krachten die je inhoudelijk zult leren kennen en integreren als kennis en innerlijke kwaliteiten. Je wordt tijdens deze bijzondere workshop ingewijd in de Windrichtingen waardoor je zelf de ongelofelijke Krachten en Gavens gaat belichamen en gebruiken!

LichtMeesters, engelen, Spirit en het element Vuur zullen deel uit gaan maken van je aarding, je Kracht, verantwoordelijkheid, manifestatievermogen en vitaliteit. Liefde voor jezelf, het Leven, bezieling, leven in eenheid met anderen en de natuur vallen samen met je verstand, de kwaliteiten en tools van je verleden levens en je sterrenafkomst. Indien de tijd het toelaat zal je tevens kennis maken met de oeroude Spiraalkracht van Moeder Aarde en de Eenhoorn leren bouwen waarvan je de Kracht kunt inzetten voor een goed doel of heling!

Als de de grote en mooie Krachten van de 5 Elementen en 4 Windrichtingen door de Inwijdingen samenkomen in al je lichtlichamen, chakra's, zenuwstelsel, aarding en lichaam, dan zullen je benen trillen van de schoonheid en Kracht die je zult ervaren.

Je hart zal zich zo zo dankbaar voelen! Je zult intense stilte ervaren en stralen van licht, liefde en blijdschap bij dit enorme geschenk dat je voorgoed positief verandert. Je volledige Zelf gaat open, je wordt nog bewuster, krachtiger en mooier. Je zult je meesterschap en Goddelijke Vonk kunnen gaan belichamen.

Joke ElZiam Nootebos channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden
10.00 - 17.00 uur

Kosten
€386,00 (vroegboekkorting)
Prijs is incl. gezamenlijke vegetarische avondmaaltijd op zaterdagavond en entree helende Zelfrealisatietuinen t.w.v. € 13,50

Neem je eigen lunch mee. Thee staat klaar.

Lees meer en aanmelden: https://www.elohlm.nl/wNQs02YO
Evenement / Agenda delen: