Open je pijnappelklier op krachtplekken Sardinie met Sam Pitzalis en Saskia Bosman

Saskia Bosman en Samuele Pitzalis
24-09-2024
12:00
Sardinië (Italië)
Buitenland
€2000
reizen


Subtiele energie voelen op krachtplaatsen en prachtplaatsen

24 september t/m 1 oktober 2024

Ons enthousiasme over de verrassende, rijke eerste editie in juni 2023 doet ons nu al in oktober deze reis voorstellen! De plekken, de energie van het eiland en het soort mensen dat meegaat: te mooi om te wachten!

Ook dit keer gaan we de subtiele energie ter plekke vooral oproepen, toelaten, voelen. Centraal staat onder meer de pijnappelklier, waar Saskia landelijk lezingen over geeft. Hoe krijg je die makkelijker, beter open?

Het wordt een bijzondere herontdekking en uitdieping ook van onze spirituele vermogens, waarbij we de hulp gaan krijgen van gidsen, aliens, walvissen, dolfijnen, in het Veld. Allemaal dingen waar Saskia in haar lezingen over vertelt, recentelijk ook in haar geweldige optreden in de Trueman Show van Jorn Luka, https://youtu.be/I_2n3A_LesU?si=CF3mMPQAhpV1yJJs

Je gaat weg van het toeristische Sardinië en welbewust naar bijzondere plekken in geheimzinnig antiek Sardinië. Dit eiland staat niet zomaar overvol met magnifieke stenen torens en hunebed-achtige constructies 2.0 en watertempels: hier is een technologisch vergevorderde beschaving van voor ons schrift bezig geweest. Die beschaving had kennelijk een andere soort kennis, wetenschap en technologie dan onze huidige cultuur. Zo had ze kennis van de leylijnen en van astronomie en astrologie, waar ze bij de bouw van de tempels en de inrichting van het landschap gebruik van heeft gemaakt. Ze had kennis van kristallen, energieopwekking, zeevaart, dolfijnen, walvissen, subtiele energie, innerlijk reizen, energetische heling en nog veel meer.

Je maakt het mee op deze bijzondere reis door de krachtige pure natuur van dit wereldunieke eiland. Je gaat ook horen van de steeds luidere stemmen die hier de mythische Verblijfplaats van de Goden vermoeden, daar waar de bewoners bevoorrecht waren om te leven. Dit doet ook de moderne mens wel goed, hier te zijn.

Meer informatie en aanmelding: https://keepalivetours.com/tour/met-saskia-bosman-op-sardinie-fijne-energie-voelen-op-en-om-mysterieuze-krachtplaatsen/
Evenement / Agenda delen: