Magie van de Pijnappelklier

Saskia Bosman
08-12-2024
10:00
New Loreto, Simpelveld
Limburg
€190
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Ken je het magische knopje bij jezelf waarmee je toegang krijgt tot hogere lagen van jezelf en de hogere werelden waar deze leven?

Dit magische knopje is je pijnappelklier, een piepklein maar heel belangrijk hormoonkliertje midden in je hersenen. Je kiest er de frequenties mee waarop je hersenen zich kunnen afstemmen. De pijnappelkklier is je inwendige drugslaboratorium, dat jouw eigen ‘plant medicine’ (de pijnappelklier-hormonen) maakt en het bevat de WARP-5 kristallen waarmee jij via het kwantumveld de hogere dimensies van jezelf en de Kosmos in en voorbij kan schieten om daar op verkenning uit te gaan, tot en met de Bron van Alles. Je komt terug met diepe inzichten, kennis, wijsheid en liefde. Bovendien is de pijnappelklier jouw intergalactische communicatie gadget.

Op deze workshop krijg je summier basiskennis over de pijnappelklier aangereikt, vervolgens gaan we deze wakker maken uit zijn millennia oude slaap en daarna gaan we kwantum-reizen naar waarheen we willen. Dit doen we door middel van geleide meditaties, die met een rustige stem begeleid worden door Saskia Bosman, met mooie meditatieve muziek op de achtergrond.

De meditaties worden opgenomen en ontvang je na deze workshop als audiobestanden, naast een PDF met informatie over de pijnappelklier.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.


Wanneer: zondag 8 december 2024.
Waar: New Loreto, Kloosterstraat 68-72, 6369 AE Simpelveld, https://newloreto.com/
Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inloop v.a. 09.30 uur mogelijke uitloop 17.30 uur)
Meebrengen: aantekeningenboek, pen en eventuele kleurpotloden of -stiften.
Entree: € 190,00 Dit is inclusief koffie/thee/water gedurende de dag, biologische,
vegetarische lunch, middagsnack en afsluitend drankje.
Aanmelden: via de ticketknop hieronder. Deze werkt het best op een computer. Vragen? Neem contact op per e-mail: inspiradiance@gmail.com
Evenement / Agenda delen: