Germaanse Geneeskunde lezing door Mies Kloos.

Land van Een
10-05-2024
19:30
Land van Een Surhuizum
Friesland
€15
healing


Germaanse Geneeskunde door MIES KLOOS
Introductielezing Spiologie, Germaanse Geneeskunde (of biologische natuurwetten)
Spreker: MIES KLOOS
Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Hoe ziekten ontstaan en hoe je deze kunt transformeren
Spiologie is de combinatie van Biologie en Spiritualiteit.
Het uitgangspunt is de kennis van de biologische natuurwetten, maar om die in de praktijk van het dagelijks leven toe te passen, zijn spirituele inzichten noodzakelijk.

Omgekeerd leren de Biologische natuurwetten je hoe je spirituele inzichten in de dagelijkse praktijk van het leven toe kunt passen. Je gaat inzien dat het lichaam analoog is aan het LEVEN zelf en dat ziekten prachtige lessen zijn, waar je totaal anders en heel bewust mee om kunt gaan. En je gaat inzien dat moeilijke omstandigheden op dezelfde manier aangepakt kunnen worden:
zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten; zo groot, zo klein; zo lichaam, zo leven.

De Biologische Natuurwetten geven je een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing ziekte) volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.
Door deze kennis kunnen je zorgen om ziekten verdwijnen, je begrijpt wat je lichaam doet en waarom. Ziekten zijn een boodschap voor bewustwording. Door begrip van die boodschap en door met het natuurlijke proces mee te werken in plaats van die te bestrijden, opent de mogelijkheid zich om ziekten transformeren en “wonderbaarlijke genezingen” te verkrijgen.

Korte biografie van Dr. Hamer en de ontdekking van de biologische wetten.
Vele voorbeelden en ervaringsverhalen.

Kosten: 15 euro
Plaats: Land van Een, Rysloane 5 Surhuizum
Datum: vrijdag 10 mei
Aanmelden: info@landvaneen.nl
Meer info:
www.levensbewustzijn.nl/nl/Activiteiten/Lezingen/ Minder weergeven
Evenement / Agenda delen: