Agenda Land van Een

Sity Smit
Land van Een
Meditatie, opstellingen, lezingen, wake-up sound, course of miracles, filmavond, drumcirkel, kunstroute.
Land van Een Surhuizum
Friesland
Ja, max. capaciteit 30 pers.


Land van Een, een kleine community in het Coulisselandschap in Friesland.

We leven met 6 mensen op een plek, waar mensen geïnspireerd raken en verbinding ervaren met het universum, moeder aarde, met elkaar (samenleving, de buurt en community) en met zichzelf.
Het is een plek, die door ons in 2015 is aangekocht, maar het voelt niet dat dit stuk aarde ons bezit is. We proberen zo respectvol met het Land om te gaan. We verrijken de natuur door goede zorg. Het bestaat uit een grote woonboerderij met 3 ha grond inclusief een oud meer, een Pingo.
Het terrein is omzoomd met bomen, struiken en stukjes bos. Er is een sfeervolle strobalen/ecohuis, die dient als ontmoetingsplaats. Er is een grote vuurplaats, zweet-hut, toilethuisje, buitendouche, schuren en stallen, moestuin en boomgaard.

Liefde voor de natuur, aandacht voor de essentie van het leven, kunst/creativiteit, zorg voor elkaar, duurzaamheid,, spirituele groei en bewust-zijn, zijn belangrijke inspiratiebronnen.
We leven hier samen, we werken samen, eten meerdere keren per week samen en maken samen plezier.
Er is een goede balans tussen privacy en gezamenlijkheid. Ons leven is gebaseerd op individuele vrijheid en natuurlijke verbinding. We vinden het ook belangrijk om in verbinding te zijn met onze omgeving buurt, dorp en samenleving.

We stemmen ons af op de Eenheid, die de bron is van alles wat bestaat en in de vorm van Bewustzijn door alles heen werkt. We bewegen organisch mee met wat zich aandient en laten ons leiden door ingevingen en inspiraties.
Het is een natuurlijke stroom.
We delen deze plek met andere mensen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. We zien, dat veel mensen, waaronder wijzelf, geïnspireerd raken en hun hart meer openen, uit vastzittende patronen durven stappen en zo meer verbinding, vrijheid en vervulling kunnen ervaren.

Een inspirerende, creatieve en liefdevolle plek, Land van Een, waar mensen elkaar inspireren en zich met elkaar verbinden.

​We organiseren en faciliteren activiteiten gericht op bewust en gezond leven.
Kleinschalige retraite plek in een gezellige pipowagen, voor mensen, die behoefte hebben om tot rust te komen.
Een plek voor ont-moeting, Zijn en innerlijke groei.
Jan, Koen, Lucie, Petra, Sity, Theo.

Evenement / Agenda delen: