LeMUria Poortdag: Geneeskrachtige Nier Meridiaan Soundhealing via de LeMUria Sterrenpoort

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors initiëren jou!
05-05-2024
20:00
Thuis: Spotify Afspeellijst: STERRENPOORT: Nier Meridiaan Sound Healing
Online
0
healing
meditatie


Als deelnemer doe je op Afstand mee aan mijn LeMUria LichtCirkel die ik leid vanuit mijn praktijk Sterrenpoort in Oegstgeest. Hiermee activeer je Lichtcodes ter Bezieling van jezelf alsmede help je door in meditatie te gaan bij aan de Terugkeer van de oorspronkelijke Geneeskrachtige energieën op Moeder Aarde. Dit gebeurt in samenwerking met alle Planeten en Sterrenstelsels, waar de deelnemers in oorsprong hun Ware SterZielZelf hebben achter gelaten, om nu na ruim 2000 jaar, weer mee op en neer te reizen om alle Geneeskrachtige Sterrenstoffen op te halen, waarmee ze het leven op Moeder Aarde opnieuw helpen op te bouwen. Tijdens het thuis luisteren naar mijn bijzonder Geneeskrachtige BeZielende Afspeellijst op SPOTIFY: 'STERRENPOORT: 'Nier Meridiaan Sound Healing', reis je samen in mijn etherische Lichtschip door het totale Omniversum en verlaten we Moeder Aarde iedere keer via mijn Sterrenpoort in Oegstgeest en keren we terug via de Sterrenpoort boven de Uluru Rock in Centraal Australië.

Een account bij Spotify is gratis, helaas ontvangt men dan wel af en toe enkele reclames. Een maand abonnement kost ongeveer € 10 op Spotify, waarmee men dan gratis healing zal krijgen door te luisteren naar één van mijn overige (talloze) geïnitieerde Afspeellijsten.

DOE JE MEE OP AFSTAND VAN LICHTCIRKEL NAAR LICHTCIRKEL? DE CONTINUITEIT VAN MEE DOEN AAN MIJN LICHTCIRKELS ZORGT NAMELIJK VOOR EEN BEZIELENDER EN OP DEN DUUR OVERVLOEDIGER LEVEN - NOTEER DUS MAAR METEEN ALLE LICHTCIRKEL DATA GOED IN JE AGENDA.

Extra INFO:
Via de Smaragd groene LeMUria Aard-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert als de magnetische kern van de totale Goddelijke Moeder Schepping.

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Je kan je eventueel gratis abonneren op mijn Berichten (op pc aan de linkerkant) op mijn website www.mariavandergeest.com door eenmalig jouw e-mailadres in te vullen.

Ook kan je van mij advies ontvangen als je op zoek bent naar een volledig ingewijd en geactiveerd Kristal of een ander helend LeMUria product in mijn LeMUria Healing Webshop: Kristallen Schedels / Skulls, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites, Kwan Yin, Merlin(a), MP3's etc.

Heb je verder nog een vraag? Mail dan even naar Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.worldpeaceheaingcircles.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest
Vimeo: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 
Evenement / Agenda delen: