Heldere Boodschappen

De Energiebol
23-06-2024
10:30
Amersfoort
Utrecht
€118,00
healing
workshop


Ieder mens staat in verbinding met het goddelijke waarvan wij informatie en hulp mogen ontvangen. Door de sluier die wij als mens meekrijgen, ontvangen wij vaak niet de hulp informatie die ons gegeven wordt. In deze cursus leer ik jou hoe jij die hulp en informatie weer tot je kunt krijgen zodat je boodschappen, van het universum, op een heldere manier kunt ontvangen.

Het Hoger Zelf
In deze cursus leer ik jou waarom het Hoger Zelf zo belangrijk is voor het ontvangen van de hulp en informatie. Wat de functie van het Hoger Zelf is, hoe we beter contact kunnen maken met het Hoger Zelf en hoe we dat contact kunnen onderhouden.

Heldere Kanalen
Daarnaast beschikt ieder mens over Heldere Kanalen waardoor wij die goddelijke informatie tot ons kunnen krijgen. Er zijn vier heldere kanalen: helder weten, helder horen, helder zien en helder voelen. Alle vier de kanalen komen aan bod en je krijgt over alle vier kanalen informatie, met betrekking tot wat het kanaal is, hoe het kanaal te onderhouden, welke informatie juist is en welke informatie onjuist.

Blokkades
In deze heldere kanalen waar wij over beschikken, kan het zijn dat daar een blokkade zit. In deze cursus wordt ingegaan op deze blokkade en uitgelegd waar dit mee te maken zou kunnen hebben, om vervolgens de blokkade op te heffen. Dit maakt dat de weg vrij komt voor jou om boodschappen van het universum helder te mogen ontvangen.

Heldere Boodschappen is een cursus die informatie, heling, visualisatie en oefeningen biedt, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van je heldere kanalen en de boodschappen vanuit het universum op een heldere manier mag ontvangen.

Aanmelden voor de cursus Heldere Boodschappen kan door een email bericht te sturen naar info@energiebol.eu
Evenement / Agenda delen: