De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten

Saskia Bosman
06-09-2024
10:00
Vlindering, Stekene, Belgie
Buitenland
€333
workshop


3-daagse workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei, op basis van onvoorwaardelijke universele liefde. Deze workshop gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid.

De pijnappelklier pikt vele soorten signalen op uit ons lichaam, uit onze aardse omgeving en tot ver uit de kosmos en zendt ook signalen terug. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Dag 1, vrijdag 6 september 2024, 10:00-17:00 uur

Inleiding: de pijnappelklier in gezondheid en genezing.

Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier. De pijnappelklier neemt licht, geluid en nog veel meer waar. Verkalking van de pijnappelklier en wat (fysiek en energetisch) ertegen te doen.

Ervaring: ondersteuning voor je pijnappelklier.

Je leert enkele meditatieve oefeningen om de reiniging en balancering van je pijnappelklier te ondersteunen.

Inleiding: pijnappelklier en bewustzijn.

Evolutie van de pijnappelklier als derde oog. De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk: slapen, waken, dromen, mediteren, reizen met het bewustzijn. De pijnappelklier en onze subtiel-energetische anatomie. De kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers. De toekomstige evolutie van de pijnappelklier. De pijnappelklier als kosmische antenne.

Ervaring: je pijnappelklier als bewijstzijnsantenne.

Meditatie die de ervaring van verschillende bewustzijnsstaten ondersteunt.Dag 2, zaterdag 7 september 2024, 10:00-17:00 uur

In deze workshop gaan we werken – weer op basis van onvoorwaardelijke universele liefde – met nog meer kennis over onze pijnappelklier en deze ook ervaren. Inleidingen worden weer afgewisseld met meditatieve oefeningen.

Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Inleiding: Licht op de grens.

De waarneming van licht achter onze gesloten oogleden: fosfenen, toegangspoort tot ons innerlijke universum. De licht- en donkergevoeligheid van de cellen van ons netvlies, onze hersenen, pijnappelklier en de rest van ons lichaam. Hoe we dit kunnen gebruiken voor uitbreiding van ons bewustzijn. De pijnappelklier, hormonen en chakra’s.

Ervaring: Licht op de grens.

Je leert enkele meditatieve oefeningen om op een constructieve manier met het licht op de grens om te gaan.

Inleiding: De pijnappelklier, jouw grotere Wezen en de grotere realiteit.

Onze pijnappelkllier reikt verder dan de atmosfeer dik is: gevoeligheid van de pijnappelklier voor zonneactiviteit en andere astrofysische gebeurtenissen. De pijnappelklier in oude en nieuwe spirituele stromingen, door de hele geschiedenis heen: orgaan voor toegang tot de grotere, volmaakte realiteit. De pijnappelklier in contact met het quantumveld. Verklaringsmodel voor ‘paranormale’ ervaringen. Ons bewuste en on(der)bewuste.

Ervaring: je pijnappelklier als veelzijdig waarnemingsorgaan.

Meditatieve oefeningen om bovenstaande op een positieve, gebalanceerde manier ervaarbaar te maken.Dag 3, zondag 8 september 2024, 10:00-17:00 uur

Inleiding: belang van de pijnappelklier voor ontspanning.

Het belang van de pijnappelklier voor je ontspanning; een eind aan stress, bore-out en burnout.

Ervaring: de pijnappelklier tot rust brengen en tegelijk wakker maken.

De pijnappelklier en het hersen-ruggenmergvocht ritme. De pijnappelklier als multifunctioneel zintuig. De pijnappelklier wakker maken met vuur-energie uit de Aarde.

Inleiding: sneller dan licht

De pijnappelklier en zijn quantumfysische werking; sneller dan licht!

Ervaring:

Tijdreizen met de pijnappelklier. Nog meer klanken maken voor je pijnappelklier. Gelijk zetten van al je biologische klokken.Data en tijden: vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2024, 10:00-17:00 uur.

Locatie: Vlindering, Boswegel 35, 9190 Stekene (België).

Investering voor de workshop: de actieprijs van € 333,- per deelnemer, inclusief koffie, thee, water, lichte lunch (soep en broodjes) en per dag een PDF werkboek.

Meebrengen: aantekeningenboek, pen en kleurpotloden of stiften. Sloffen of extra sokken voor in de workshop ruimte.

Aanmelding: bij Johan Debeule, vogelvrij11@gmail.com

Informatie: Saskia Bosman, inspiradiance@gmail.com, tel. 06-41105292

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: