The Dragon Path / Drakenkrachten

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
16-06-2024
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 133
ascensie
nieuwe-aarde


Vanaf april 2024 t/m december 2024:

THE DRAGON PATH

Ik ga op (multidimensionale) reis en neem mee….. Een Draak die de hele maand mijn leidraad, inspiratie, bekrachtiging en begeleidende kracht mag zijn in persoonlijke groeiprocessen, voor diepgaande healing, bewustwording en ontplooiing!
Een reis van enkele maanden waarin de Dragon Powers/ Draken Krachten de leidraad vormen.

Het Draken Bewustzijn, welke de hoeders en vormgevers van de scheppingsenergieën zijn, zullen je begeleiden door jouw verdere processen van ontwakend bewustzijn heen.
Het Draken Bewustzijn bestaat niet enkel buiten ons, maar zijn ook wezenlijke scheppende/ manifesterende powers binnen ons eigen bewustzijn.

Wanneer we weer leren werken met de innerlijke Draken Krachten nemen we steeds meer onze werkelijke verantwoordelijkheid voor wie wij Zijn (mede-scheppers) op ons.
De externe Draken Krachten (van immense hoge trillingen en bewustzijn, die in lijn met Bron werkzaam zijn aan de schepping) helpen ons her-inneren waar onze interne Draken Krachten ‘verstopt’ zijn en hoe we deze weer in bewustzijn kunnen wekken.

Juist in de energie van 2024: Jaar van de Draak, waarin alle trillingsverhogingen gericht zijn op een oprijzende kracht van bewustzijn, is het tijd om de innerlijke scheppende- en manifesterende krachten binnen ons weer te gaan her-inneren.

Lees hier verder: https://apofyliet.nl/the-dragon-path/
Evenement / Agenda delen: