Meesterkwaliteiten Inwijding

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
28-03-2024
20:30
vanuit je eigen heilige veilige ruimte
Friesland
€ 44,44
ascensie
nieuwe-aarde


Meesterkwaliteiten Inwijding: Heka

In verschillende momenten van afstemming, verschillende initiaties en activaties ontvangen in verschillende Oorspronkelijke Kwaliteiten van jouw bewustzijn, zodat deze weer dieper gewekt (bewust) en geactiveerd kunnen worden op een voor jouw bewustzijnsgroei aansluitende trilling. Dit geeft een boost aan nieuwe groei, transformatieprocessen en trillingsverhogingen, ook in je mens-zijn van alledag. En ondersteund het proces van steeds dieper gaan belichamen van jouw bewustzijnsgroei, hier en nu in de aardse realiteit.

Naast de energie wordt er ook meer tekst en uitleg (teaching) gegeven over de energieen, kennisoverdracht is naast energetische ervaring een essentieel onderdeel van inwijding m.b.t. bewustwording!

Deze inwijdingen vinden op afstand plaats!


Neteru of Godskwaliteiten

We werken aan de hand van de Neteru kwaliteiten. De Neteru worden vaak verkeerd vertaald als zijnde Goden en Godinnen van het oude Egypte. Dit is echter een foutieve en zeer 3D ziens- en benaderingswijze.

De Neteru zijn in essentie de Universele Godskwaliteiten die ook de in ons aanwezige Oorspronkelijke (Gods) Kwaliteiten weerspiegelen.
Of je nu wel of niet iets met de Egyptische energie hebt, dat maakt dus niet uit. Dit energieveld kent vele kosmische wetmatigheden en kwaliteiten weerspiegeld die Universeel van aard zijn en die een krachtige herinnering vormen aan hoe ons bewustzijn van origine in elkaar steekt. Daarnaast bevat het coderingen en ‘broodkruimels’ om de weg terug naar Thuiskomen in je totale Zelf te vinden.

Lees hier veel meer info: https://apofyliet.nl/activiteit/meesterkwaliteiten-inwijding-9-heka/
Evenement / Agenda delen: