Egyptische Mysterieschool deel 3

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
15-06-2024
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 133
ascensie
nieuwe-aarde


Oud Egyptische Mysterieschool Inwijding (Healing Intensive) Deel 3

Deze intensive van 3 dagen biedt een krachtig draagvlak om heel dicht bij je Zelf te komen. En heel diep inzicht te krijgen in wie jij bent, waar jij staat in jouw unieke Zielsevolutie en pad van groei op aarde. Meer zicht op en feeling met de leerlessen, taken, knelpunten en uitdagingen, maar ook je kwaliteiten pakketje die je hebt meegenomen om hier op aarde te kunnen brengen. Juist door hier 3 dagen achter elkaar in te duiken, zul je in een heel verdiept veld van je Zelf kunnen komen, die echt wezenlijke veranderingen in je groei voelbaar en zichtbaar zal maken.
Van Mens naar Ziel naar Goddelijk Bewustzijn!

Vanuit de oud Egyptische Mysteriën, uit de oude inwijdingspaden van weleer, zullen we de Kosmische Kennis filteren, in een vertaalslag naar het Nu. De oude mystieke inwijdingspaden en hun multidimensionale diepgang die ook in het nu nog actueel zijn, en gaan over Schepping, Creatie, je eigen unieke Zielspad hierbinnen, de duale ervaringswerelden en het pad van herinnering aan de oprijzende kracht om weer volledig uit te kunnen lijnen met je Bron en Oorspronkelijke Potentie.

Het oud Egyptische Veld speelt een belangrijke rol voor het Ontwakingsproces in het Nu en houdt nog vele Oorspronkelijke Coderingen en Kennis vast, die je in het Nu kunnen helpen herinneren. Het zijn de ‘broodkruimels’ die de weg naar ‘Huis’ helpen terug vinden. Door af te stemmen op de parallelle realiteiten, waarin de Oorspronkelijke Kennis nog altijd levend is, kunnen we deze via onze eigen Zielsherinneringen weer integreren in het Nu.

Hoewel er ook in de Egyptische velden vele verdraaiingen, verbasterde informatie, ruis op de lijn en duale energieën aanwezig zijn, zullen we juist de kern (de broodkruimels zogezegd) er uit gaan halen die een leidraad naar je Oorspronkelijke Zelf bevatten.

Lees hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/egyptische-mysterieschool-inwijding-iii/
Evenement / Agenda delen: