Kundalini COSMIC NRGY Awakening sessie

Kundalini by Lizette Studio NRGY Arnhem
08-03-2024
12:00
Arnhem
Gelderland
€77
ceremonie
healing


Tijdens de Cosmic NRGY ervaring herstellen we de verbinding tussen jou en het grotere alwetende veld. Er wordt gewerkt op een groot aantal energetische banen, nadi’s, die een grotere uitwisseling van licht, energie en informatie mogelijk maakt.

Er zijn veel andere woorden gebruikt om dit te omschrijven. Non dualiteit, de kosmos, staat van eenheid, reconnectie, grootsheid in jou, God. Het label maakt niet uit de ervaring is waar het omdraait.

“Call it greatness, call it love, call it soul, essence, oneness, wonder, iamthatiam, that which is, the light. All labels for the one thing that cannot fit any label.” Nadia van Raam.

Sommige mensen ervaren in hun leven een gevoel van heimwee of eenzaamheid. Niet naar iets of iemand, maar naar een staat van zijn waarin zij ooit verkeerde. Als je die plek van thuiskomen in jezelf hebt gevonden dan wordt het ineens duidelijk dat het echt de bedoeling is dat je hier bent.

Dat het een voorrecht is te leven. Jij met al jouw unieke en bijzondere gaven en vermogens hoort hier te zijn en hebt iets bij te dragen aan onze wereld.

Je bent zo welkom!
Evenement / Agenda delen: