NRGY Arnhem

Kundalini by Lizette
NRGY Arnhem
KAP - Kundalini NRGY Activation practise sessies
Arnhem
Gelderland


KAP (Kundalini NRGY Activation Process) is een energetisch transmissie proces van levensenergie die jij als deelnemer kan ontvangen. Deze energie komt binnen via jouw kruinchakra en heeft de potentie om jouw energetisch lichaam zachtjes te openen. Hierdoor kan - meestal na een tijdje - de kundalini energie beginnen stromen. In tegenstelling tot de meeste andere manieren om je kundalini te activeren is dit een passieve manier: jij hoeft niets te doen, enkel je open te stellen en te ontspannen.

Wat je als deelnemer kan ervaren is een trilling, schokken, beweging, emotionele ontlading, visioenen, chakras die open gaan, seksuele energie die stroomt, ervaringen van 'bliss' en eenheidsbewustzijn. De sensaties, bewegingen, emoties,... zijn voor iedereen verschillend en ook de intensiteit is afhankelijk van waar jij staat in jouw proces.

Het veilige aan KAP is dat de energie nooit (!) voor een ervaring zal zorgen die jij niet kan dragen. Deze energie is intelligent in dat deze naar de plaatsen in je lichaam zal gaan waar het nodig is. De beleving is dan ook voor elke deelnemer totaal anders. Het proces kan bij de ene persoon snel gaan en bij de andere persoon langzaam en subtiel opbouwen.

Het ontwaken van je kundalini is een proces van zelfbewustwording en groei. Het ontwaken gaat in fases. Het verreist bereidheid, moed en overgave. Wel is het de kans om volledig in jouw kracht te komen staan.
Echt begrepen wordt het vaak pas wanneer het ervaren is.

Je bent zo welkom!


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
02-06-2024
YogaHouse, Arnhem
Gelderland
Evenement / Agenda delen: