4 Daagse Training Trance Mediumschap

Karlista Fontijn
18-05-2024
10:00
Suniya Wageningen
Gelderland
€ 695,-.


Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie.
Tijdens de opleiding Trance Mediumschap word je vanuit een veilige omgeving en op een natuurlijke manier liefdevol begeleid om diep naar binnen te gaan om zo contact te leggen met je “Spirit Team”. Hierdoor word je meer bewust van de verschillende energieën om je heen en hoe je daarmee samen kunt werken. We zullen diverse vormen van Trance bespreken en ervaren. Trance Mediumschap gaat veel verder dan het werken met energie vanuit je onderbewustzijn. Het geeft toegang tot jouw hogere Zelf en opent nieuwe deuren naar andere intelligente vormen van energie. Tijdens deze opleiding word je uitgedaagd om door grenzen heen te gaan, zodat je leven een verruiming en verdieping ondergaat. Vaak kom je erachter wat je diepste verlangens zijn en welke talenten er in jou aanwezig zijn. Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in zelfvertrouwen.

Je leert op de opleiding Trance Mediumschap

-de verschillende trance staten te herkennen;
-geïnspireerd te spreken/channelen;
-trance Speaking;
-een consult te geven vanuit Spirit;
-een verdiepende vorm van Trance Healing te geven;

Het samen opbouwen van de energie en het openen van deze trance energie wordt geleerd. Het werken in een groep versterkt de kracht waarmee gewerkt kan worden en is daarom ook een goede manier om een stap in jouw ontwikkeling te kunnen maken.
De opleiding is zowel voor mensen met enige ervaring als voor gevorderden in het werken met energie.
Deze opleiding duurt 4 dagen. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je van de academie het certificaat Trance Mediumschap en van de Beroepsvereniging SNU het diploma Trance Mediumschap.

Je kunt je opgeven bij: https://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/

Graag tot ziens!
Karlista Fontijn
Evenement / Agenda delen: