Workshop Ontmoet je Gids

Lara | Helend Licht
30-06-2024
13:00
de Heesterpoort Groningen
Groningen
€60
healing
workshop


Ontmoet je gids

We hebben allemaal een Gids die die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer overlijden. Ons Maatje voor het Leven! Dit maatje helpt ons signalen te geven in welke richting we mogen gaan in dit leven. Het belangrijkste is dat we leren met onze Gids samen te werken en ook om te weten dat je na deze dag nooit meer (echt) alleen zult voelen !

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, meestal ook een naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc. Echt heel erg bijzonder! Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contact te maken, want dat is natuurlijk het fijnste als bevestiging. Ook leer je hóe je het beste een vraag kunt stellen en hoe je het antwoord mag horen.

Ook zal er tijdens deze workshop steeds door 2 mensen worden opgeschreven wat er verteld wordt door Sylvia bij diegene die de 'omschrijving' krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou, als jij jouw Gids omschreven krijgt.

Locatie
Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8). Locatie is Praktijk Heesterpoort te Groningen (gratis parkeren op zondag als je met de auto komt).

Hart groet, Lara
Evenement / Agenda delen: