Leef Vanuit Je Liefdeskracht 3 Maart 2024 van 10.00 tot 12.30

Marina Eleveld
07-04-2024
10:00
Maasland
Zuid-Holland
€12,50
community
nieuwe-aarde


Wie Heeft Zin & Tijd Om Mee Te Doen Met De Bewustzijnsochtend “Leef Vanuit Liefdeskracht”? Ik heb nog 2 plekken vrij voor zondag 7 April van 10.00 tot 12.30!

De Bewustzijnsochtend “Leef Vanuit Liefdeskracht” is een mooie gelegenheid om te werken aan je gevoel van rust en ruimte. Het is zo mooi om ervoor te zorgen dat je vertrouwen blijft houden in hetgeen wie jij werkelijk bent en dat je daar ook zo dicht mogelijk bij probeert te blijven.

Niet meer het gevoel dat je ‘wordt afgeleid’ van externe factoren, maar juist vanuit liefde en innerlijke kracht je focus houdt op wat jij belangrijk vindt in je leven. Zodoende blijf je trouw aan je eigen wensen en doelen.


Is het (weleens) moeilijk voor je om positief te blijven wanneer je in situaties terechtkomt waar je het gevoel bij hebt, dat je niet verder komt?

En vind je het wel belangrijk om in je kracht te blijven staan?

Dit betekent dan wel dat je bewust moet blijven van je gedachten en gevoelens, en hoe je deze kunt beïnvloeden.

Door je bewust te worden van je gedachten en gevoelens, kun je leren om vanuit liefdeskracht te handelen, in plaats vanuit angst of stress.

Wanneer je besluit mee te doen, betaal je per keer 12,50 Euro en meld je je aan via https://marinaeleveld.nl/bewustzijnsochtenden/

Vanwege de diepgang die ik wil bereiken met de deelnemers, is er ruimte voor max. 4 personen.

Parkeren is gratis en bus stopt op 5 minuten lopen van de locatie.
Evenement / Agenda delen: