Workshops & Trainingen Marina Eleveld

Marina Eleveld
Reiki - Engelenkaart Reading - Spiritueel Innerlijk Kind - Chakra's - Uitgebreide Aandacht aan Basis-chakra
Maasland
Zuid-Holland


Ik help je verder om in je mooiste & puurste leven te stappen
Met jouw eigen waarden
Dichterbij jezelf
Vol Liefde
Het voelen van Eenheid & Balans

Ik bied je mooie trainingen en sessies aan.

Inmiddels heb ik een rijke verzameling aan trainingen en sessies waar jij jezelf een groot plezier mee kunt doen.

Ik geef trainingen in:

Reiki (3 levels) Werken met reiki-energie. Zowel voor jezelf als voor de ander. Situaties oplossend uit verleden, heden en toekomst. Ik laat je graag kennis maken met deze bijzondere manier van werken / leven.
Chakra’s in het dagelijks leven (een leuke praktische workshop – webpagina nog in de maak)
Let’s Get Basic
7 Steps To Your Yes Energy (voor mensen die de dieptein willen en hierdoor een lifechange creeren – webpagina nog in de maak)

Ik geef sessies in:

Reiki op afstand
Reiki behandeling, het is mogelijk om een afspraak te maken als je er kennis mee wilt maken voordat je wellicht kiest voor een reiki-cursus
(online) Spiritueel Innerlijk Kind
(online) Engelenkaart Reading

Ik ben erg van om verschillende technieken te gebruiken in de trainingen die ik geef, zoals: werken met energie, meditatie, yoga- en energetische oefeningen, creativiteit, voeding, geur en kleur.

Samen zorgen deze technieken voor een krachtig geheel waarbij de energielagen in balans worden gebracht. Er ontstaat zoiets moois als veerkracht.

De blokkades die wij allemaal in ons leven tegenkomen zijn vaak een grote belemmering in onze ontwikkeling. Zelfs zo erg dat we het gevoel van stilstaan hebben. Door je keuze te maken in trainingen en / of sessies help jij jezelf deze blokkades omver te werpen. Ieder van ons heeft een eigen ritme. De 1 pakt het groots aan en volgt direct een training, de ander wil het liefst een aantal sessies. En dat is allebei ok.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: