Advanced zesdaagse reis (3 weekenden) Sacred Sexual Sjamanisme & Tantra 9-10 maart, 23-24 maart en 6-7 april

Seedz for Life
09-03-2024
10:00
Zuilichem gemeente Zaltbommel
Gelderland
€ 795
retreat
workshop


Voor mensen die voldoende ervaring hebben met Tantra en vooral openheid en nieuwsgierigheid inbrengen, er is nog zeer beperkt plek in onze Advanced reis Sacred Sexual Sjamanisme & Tantra.

“Wat prijs ik mezelf gelukkig dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Normaal doe ik pure tantra workshops maar daar bleef ik toch wat op mijn honger zitten. Grenzen die me opgelegd worden ipv dat ik ze zélf mocht stellen naargelang ik ze voelde en toch geen complete vrijheid en openheid. Dit kon bij jullie in alle veiligheid wél en maakte me duidelijk dat dit mijn pad is… Bedankt voor de prachtige dag die ik samen met deze hele leuke groep mensen mocht beleven. Heel zacht geleid door jullie: lieve, open mensen. Dit smaakt zó naar meer!”
Aldus Eva, deelneemster aan onze laatste introductiedag.

Eva raakt hier de essentie aan van een gevoelig punt binnen tantra land, waar zij in workshops "toch wat op haar honger blijft zitten", naar vrijheid en openheid, ingeperkt door grenzen die van buitenaf worden opgelegd.

Nu zijn grenzen onmisbaar in vele aspecten van het leven, en zeker van belang als intimiteit een rol speelt. Waar Eva hier een punt over maakt is: de waarde van het ontdekken van je eigen grenzen binnen een ‘grenzeloze’ maar wel veilige omgeving.

En dat klopt bij onze visie: de nadruk van onze rol als facilitators van de trainingen ligt zozeer niet op het stellen van grenzen als wel op het scheppen van een veilige plek.

Een plek waarin je eigen kwetsbaarheid gevoeld en geleefd mag worden, net als je verlangens en honger naar liefde, verbinding, vrijheid, openheid en seksualiteit. Een plek waarin je domweg mag oefenen in het voelen en stellen van je eigen grenzen en verlangens.
Naarmate je daar dieper in gaat wordt het bewust worden van je schaduwstukken wel steeds meer van belang.

Een schaduw ontstaat waar je een aspect van jezelf, een kwaliteit, weg hebt geduwd in je onderbewuste, omdat hij als niet welkom, eng, of zelfs gevaarlijk voelde. Omdat ergens in je leven, deze kwaliteit er niet mocht zijn. De kwaliteit raakt dan vervormd en kan zich uiten in bv manipulatief of dominant gedrag (wat dan mogelijk ook weer onderdrukt moet worden!).

Door je schaduw in het licht te brengen kun je jezelf helen én je de kracht van de oorspronkelijke kwaliteit weer toe-eigenen. Daarom is schaduwwerk van onschatbare waarde in al onze intieme verbindingen.

In de Advanced zesdaagse reis onderzoeken we ons eigen schaduwrijk. Paola nam deel aan de Advanced zesdaagse reis en zegt hierover: “Voor mij was en is schaduwwerk zo bevrijdend! Ontdekken wat er zit, waarom maar vooral de liefde voor de schaduw ontwikkelen door de functie te zien..en dan weer dieper erachter komen, en daar jezelf zien en omarmen. Alles van je Zijn te laten Zijn zonder oordeel. Wat een ruimte en wat een hervonden levensgeluk! Natuurlijk kwam ik mijn eigen weerstand tegen, maar ook zien en voelen waarom die blokkades zorgvuldig waren opgebouwd gaf compassie en meer zelfliefde..en die liefde stroomt dan weer naar buiten. Wat een prachtig werk!”

De Advanced zesdaagse reis is toegankelijk voor wie de Zesdaagse reis of Zomerretreat heeft afgerond, maar ook voor wie vanuit ruime ervaring in tantra of gerelateerd bewustzijnswerk zich hiertoe geroepen voelt. Hebben we elkaar nog niet ontmoet dan maken we eerst kennis via een online ontmoeting, om te onderzoeken of het voor beide partijen past.
De data van deze zesdaagse Advanced reis zijn 9-10 maart, 23-24 maart en 6-7 april. Er is nog beperkt plek.

Meer weten? Ga dan naar onze website www.seedzforlife.nl of neem contact met ons op:
Monique Blom 06 28033992
Frank Schulpen +31621142938
Wil je eerst live met ons kennismaken voordat je een meerdaagse reis wilt volgen, kom dan naar een van onze introductiedagen: op 13 april of 22 juni. Vooraf en tijdig aanmelden is noodzakelijk. Zie verdere informatie door op onderstaande afbeelding te klikken.
Tijdige aanmelding is noodzakelijk.
Evenement / Agenda delen: