Agenda Seedz for life, centrum voor Spiritual Sexual Sjamanisme en Tantra

Monique Blom
Seedz for life
Tantra, Spiritueel Seksueel Sjamanisme, Emotioneel Lichaamswerk, Mens Zijn
Zuilichem (gemeente Zaltbommel)
Gelderland
Seedz for life
ONTDEK DE KRACHT VAN SPIRITUAL SEXUAL SHAMANISM!

Seksualiteit is de bron van het leven. Zonder dat zouden we immers niet bestaan. Tegelijk is er geen gebied waar zoveel pijn én zoveel leven en vrijheid kan zijn.

Vanuit het Spiritual Sexual Sjamanisme eren we seksuele energie als sacred, als levenskracht en medicijn.

Vanuit het Spiritual Sexual Sjamanisme, gecombineerd met Tantra en emotioneel lichaamswerk, geven we toegang tot de pure kracht van het bestaan. Wild en onschuldig tegelijk. En stevig gegrond in het dagelijks leven. In onze workshops en retreats verbinden we lichaam, gevoel en spiritualiteit waardoor je weer contact krijgt met je oorspronkelijke levenskracht, vrij en liefdevol.

We kiezen er bewust voor om het sjamanisme als uitgangspunt te nemen. Binnen het sjamanisme ben je al vrij en soeverein. Tegelijkertijd ervaart ieder van ons innerlijke trauma’s, onvolwassen stukken, onvrijheid. Dus kiezen we ervoor ook die de ruimte te geven en met elkaar te delen zodat binnen de cirkel van de groep heling kan plaatsvinden.

We bieden je een unieke, transformerende reis met een blijvende impact op de verbinding met jezelf, anderen en de kosmos.

De ervaring die je bij ons kunt opdoen is die van reizen door gebieden in jezelf die je (deels) nog niet kent. Ervaringen die te maken hebben met intimiteit en kwetsbaarheid, seksualiteit en de diepe lagen die daarmee, in jou, verbonden zijn. Je hoeft niets te kunnen, niets te willen, niets te weten. Waar het om gaat is dat je het verlangen voelt om de weg te gaan die jouw innerlijke bevrijding en ziel dient op het gebied van intimiteit, kwetsbaarheid en seksualiteit.

We zijn ons zeer bewust van de noodzaak van veiligheid, simpelweg omdat zonder absolute veiligheid, het hart en bekkengebied zich niet (optimaal) kunnen openen.

Wij, Frank en Monique, zetting aarding daarom voorop. Bij de meeste mensen die bij ons komen is spiritualiteit al -in mindere of meerdere mate- vanzelfsprekend. Ook bij ons. De aarding is nodig voor de veiligheid, omdat we die zo gemist hebben en die staat voor het letterlijk gegrond zijn in ons doen en laten, in wie we zijn.
Evenement / Agenda delen: