3e Globaldrumgathering bij Dakini

Lilian Timmermans, energetisch therapeut met een sjamanistisch knipoog
07-04-2024
10:30
T Good in Panheel
Limburg
€ potlach
gratis
ceremonie
nieuwe-aarde


HET THEMA VAN DEZE DAG IS UNITE

Op deze zondag gaan we ons weer verbinden met elkaar en met drums over de gehele wereld bij DAKINI IN PANHEEL, LIMBURG, THE NETHERLANDS.
We komen vanaf 10.30 uur samen op T GOOD IN PANHEEL, nadat we allemaal gesmugd zijn en de Heilige cirkel hebben geopend, de spirits hebben uitgenodigd en de windstreken hebben aangeroepen, beginnen we om 11.33 uur te gezamenlijk te drummen. We UNITE d.m.v. onze drums ons met elkaar en met mensen over de gehele wereld.

We doen dit rond het vuur en zullen zeker een uur drummen, gaan ook het water eren, eventueel geven we kristallen terug aan de aarde via het water en geven als laatste als dank een kruidige offerande aan het vuur.
HERRINNER JE WIE JE BENT, NU IS DE TIJD OM VOOR JEZELF EN ANDEREN OP TE STAAN, VERBIND JE MET ELKAAR

Waarom 7 april 2024 ?

Naast het feit dat het getal 7 een krachtig getal is en het op zondag valt, zal er de volgende dag op ma(o)nday 8 april een zonsverduistering zijn en tegelijkertijd is er met het blote oog een ijzige vulkanische komeet te zien. Het is een komeet die slechts om de 71 jaar zichtbaar is. We dachten daarom dat het een geweldige datum was om dit evenement op 7 april (7+1=8) te organiseren, slechts één dag voordat deze tekenen

Neem dus je Sjamanistische trommel mee welke je verbindt met ons eigen hartslagritme en dat van Moeder Aarde, dat ons helpt te aarden in ons lichaam. Het verbind ons met elkaar. De klank van de trommel is een oertaal die ons diep stuurt en meeneemt op reis. Mocht je geen drum hebben, wij hebben wel enkele ratels te leen.
Neem behalve je drum ook een mok mee, wij hebben thee en kruidenwater en wat voor de POTLACH om samen te delen na het drummen, het evenement is verder gratis. Als je wil zitten, kan je ook een stoel meenemen. (we hebben er hopelijk zelf te weinig, hihi) Je mag ook kristallen mee nemen, die toch maar liggen te liggen of die je niet meer gebruikt om via het water terug te geven aan MOEDER AARDE. Je mag ook bloemen of kruiden meenemen om te danken natuurlijk en je MESA of kristallen voor op het gezamenlijk altaar.

We zetten onze auto op het pleintje bij de St. Antonius kapel in Panheel Thornerweg ingevenin gps. Het is op de Pasweg nr 3 a, een gras, zandpad inlopen, voor een hek met zwart plastic, er zal een regenboogvlag hangen en dan zie je de joert al staan. Heb er nu al zin in, liefs Lilian van Dakini aan de hemel plaatsvinden.
GEEF JE WEL OP VIA dakini@kpnplanet.nl of app 0642369723


www.globaldrumsgathering.nl
Over het team van Global Drums Gathering en onze belangrijkste missie.
Global Drums Gathering werd in maart 2021 in Nederland opgericht door Dennis Vessies nadat hij visioenen en dromen had om een golfeffect te creëren met de vibraties van de sjamanistische drums over de hele wereld met helende intenties voor de wereld en onszelf. Hij had nog nooit een drumcirkel gemaakt en maakte begin 2021 gewoon zijn eigen drum, dus het was alle hens aan dek voor hem om dit in gang te zetten. Hij heeft veel hulp gekregen van mensen die zijn pad kruisten waarvan een speciale dank aan de profetiebewaarder van de 8000 Drums Thaayrohyadi, Groenlandse sjamaan Angaangaq Angakkorsuaq, Suka Waka en Jim Graywolf Petruzzi van de Sanctuaries van Moeder Aarde.

Onze belangrijkste missie is om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden om samen te komen in de gesynchroniseerde energie van ceremonie die we delen op onze evenementdagen. Op deze dagen maken we muziek met onze sjamanistische trommels om het collectief te ondersteunen door een krachtig veld van zuiverende en verheffende energie te creëren om sterke energetische veranderingen aan te brengen voor een hoger bewustzijn. Ervaar de oerkracht van drums! Alles wat we denken ontstaat. Denk alleen na over wat je wilt dat er ontstaat. Hoe je denkt creëert hoe je je voelt, hoe je je voelt wordt een emotie. Die emotie wordt een trilling. Die trilling wordt een magneet.

TEAM GLOBAL DRUMS GATHERING

~ Voorbij de dualiteit stijgen we samen op in verenigd bewustzijn ~

Evenement / Agenda delen: