De roep van de Nieuwe Aarde

De weg van het Licht
16-05-2024
09:30
Best
Noord-Brabant
€ 75,00


DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE

Wat wil ik graag met jullie delen hoe ik de Nieuwe Aarde-energie ervaar, hoe ik dagelijks voel dat deze prachtige toekomst er al is, besloten ligt in ons hart, in ons Wezen, als wij ons openen voor het Weten, voor de Verwondering, voor het Wezen van Moeder Aarde.

Een dag lang dompelen we ons onder in een prachtige, liefdevolle verbinding met elkaar. De aanwezigheid van de prachtige kristallen in mijn huis, de natuur om ons heen, de begeleiding en steun vanuit de Lichtwereld zal voor allen voelbaar zijn.

De verwondering over de Grootsheid van de Nieuwe Aarde, zo voelbaar in het kleine zal ons leiden naar een verdieping van ons vertrouwen in ons eigen Licht, in onze eigen bijdrage en inbreng aan de Nieuwe Aarde.

Laat je verrassen en kom met een open hart om je te laten begeleiden naar jouw innerlijke vreugde, naar de verbinding met het Licht in jou van waaruit jouw reis op deze Aarde zoveel lichter, vreugdevoller en gemakkelijker zal zijn.​

We leggen samen een prachtig kristalgrid, ik nodig je uit om jouw lievelingskristal(len) mee te nemen. We verbinden ons met je natuur, met Moeder Aarde. Samen gaan we op een innerlijke reis tijdens een live gechannelde meditatie, afgestemd op de groep in het moment.

We zullen een creatieve invulling geven van ons verlangen, van hoe wij de Nieuwe Aarde zien.​

Ons verlangen zal in de loop van de dag zichtbaar worden: wat houd jou misschien nog tegen om een volgende stap te zetten?
Kom het ervaren: kom genieten en laat je raken.

Ik zorg voor een veilige bedding vol liefde in mijn sfeervolle huiskamer en tuin.​

Ik heb een prachtige nieuwe kaartenset met bijpassende muziek, deze zullen ons zeker ook mooie inzichten geven op onze innerlijke reis.

Verder staan mijn kristallen, diverse werkvormen, kaartensets en klankschalen tot jouw beschikking.

Ik werk altijd met kleine groepen, 2 tot 4 personen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.


De workshop Aarden in de nieuwe Aarde die ik in september 2023 gaf, was echt heel bijzonder. Er ontstond een prachtige verbinding, er kwamen inzichten, er was ontlading en ontspanning en er werd vooral erg genoten van het samen Zijn in de nieuwe Aarde energie. Kom je het ook ervaren?

Waar: Bij mij thuis:
Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: donderdag 16 mei 2024

Bijdrage: 75,00 euro incl. materiaal, uitgebreide lunch met veel biologische producten, koffie/thee/lekkers enz.

Tijd: van 9.30 - 16.30 uurEvenement / Agenda delen: