HEILIGEN-COLLAGE maken

De weg van het Licht
19-03-2024
19:30
Best
Noord-Brabant


HEILIGENCOLLAGE maken
Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:

Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena en nog meer. In een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie. Deze meditie, helemaal afgestemd op het moment wordt altijd als heel bijzonder ervaren. Je kunt voelen dat je thuiskomt in jezelf, de verbinding met de Lichtwereld ontstaat als vanzelf. Zo ben je optimaal voorbereid om juist díe afbeeldingen voor jouw persoonlijke collage uit te zoeken die jou dat veld van liefde kunnen laten voelen waar je misschien zo naar verlangt.

Het is vaak ontroerend mooi te zien hoe ieder precies weet wat nodig is op dit moment.

Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van. De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte en delen als de collages klaar zijn onze mooie ervaringen. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar!

Steeds vaker krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.
Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben. Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op
per mail: maritkarssens@hotmail.com
of per telefoon 06-30033426

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best
Wanneer: dinsdag 19 maart 2024 en ook op 7 mei 2024
van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: 30,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers voor een heerlijke avond
Evenement / Agenda delen: