Dolfijnen, Mensen en Walvissen in verbinding en in jezelf

Saskia Bosman
09-03-2024
10:30
Sundancer, Oosteind
Noord-Brabant
€149
nieuwe-aarde
workshop


Workshopdag met Dr. Saskia Bosman, bioloog

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaat het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen, bruinvissen of walvissen, samen de walvisachtigen. Zo gaan we de dolfijn (inclusief bruinvis) en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen. De walvisachtigen spreken talen en hebben culturen en zijn tientallen miljoenen jaren ouder dan de mensheid. De hele menselijke geschiedenis lang inspireren ze al van tijd tot tijd, ook in onze tijd, onze evolutie. Ze staan zelfs in contact met buitenaardse beschavingen. Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren.

Ochtend:

We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot een krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, humoristische, vreugde- en liefdevolle, helende dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag:

We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot een krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten al draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, klank, beeld, gevoel en nog meer vormen.


Lokatie: Sundancer, Heikantsestraat 39, 4909 BP, Oosteind (gem. Oosterhout).

Datum & tijd: Zaterdag 9 maart 2024, 10:30 – ongeveer 17:00 uur.

Deelnameprijs per persoon: € 149,- plus locatie- en jullie kosten) inclusief cursusmateriaal (PDF), koffie en thee.

Meebrengen: je lunch en er wordt gezorgd voor een veganistische soep. Breng ook wat tekenspullen mee (kleurpotloden of -stiften en papier).

Aanmelden: bij Sundancer

Privacy verklaring InspiRadiance: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: