INNERLIJKE BRON | Een innerlijke weg voor deze tijd

Het Gouden Rozenkruis, centrum Enschede
12-03-2024
20:00
Enschede
Overijssel
€ 30,-
Uncategorized
workshop


Ken je dat gevoel van grote verwondering? Alsof je opnieuw kijkt met de ogen van een kind. Verwondering maakt je stil. In dat gevoel van verwondering kun je je ineens bewust worden verbonden te zijn. Verbonden met al het leven om je heen, met het Al zelf, met de gehele werkelijkheid. En wellicht zelfs een werkelijkheid achter de zintuigelijk waarneembare wereld.
Heb je dat weleens ervaren? In die momenten groeit er een aanvoelen dat we een 'thuis' hebben 'dat niemand toebehoort'. Een ‘thuis’ dat zich niet op een gefixeerde plaats bevindt en dat je niet hoeft te winnen, omdat het geestelijk is, het ‘denkend hart’ van alles en iedereen.

Een vermoeden echter is nog niet hetzelfde als ‘vaste grond’ of ‘van binnenuit weten’. Daar is nog een aanvullend proces voor nodig. Een proces dat bij grote mystici, vrije denkers en visionaire kunstenaars door de eeuwen heen bekend was en is. Een proces dat in alle belangrijke spirituele geschriften beschreven staat. Zo ook bij de rozenkruisers.

Wat kan het Rozenkruis betekenen voor jouw innerlijke weg? Kan het helpen jouw ‘geestelijke thuis’ te vinden? Kom en onderzoek het op de vijf bijeenkomsten van de Innerlijke bron.

Data: dinsdag 12 maart, 26 maart, 9 april en 23 april.
Zondag 5 mei is er een afsluitende bijeenkomst in het J. van Rijckenborgh-centrum te Haarlem.

Locatie: Lasondersingel 188, Enschede
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur (met koffie en thee).

Meer informatie: https://www.rozenkruis.nl/locatie/Enschede .
Evenement / Agenda delen: