De geheimen van Sardinie

Saskia Bosman en Sam Pitzalis
25-02-2024
13:30
De Huiskamer, Haarlem
Drenthe
€20
nieuwe wetenschap
reizen


Lezing door Samuele Pitzalis (reisorganisator) en Dr. Saskia Bosman (bioloog, bewustzijnstrainer en reisorganisator)

Zoals je in de documentaire Primordial Code van Marijn Poels (https://rumble.com/v2qj77y-the-primordial-code.html) misschien hebt kunnen vernemen is het eiland Sardinië vol geheimen. Er staan hele oude bouwwerken van enorme gestapelde stenen, zoals tempels en reuzengraven. Ze zijn gebruikt door vele oude culturen, maar niemand weet wie ze ooit gebouwd heeft. Onze originele manier van onderzoek heeft aanwijzingen opgeleverd dat de oude bouwwerken hele andere functies hadden dan de academische archeologie-wereld denkt, of misschien meer dan alleen deze functies. Deze hebben – althans volgens onze informatie – te maken met ons auraveld en dat van de Aarde, met de kosmos, energievoorziening en oude vormen van draadloze telecommunicatie. En het leukste van alles: wat je die antieke bouwwerken voelt en ziet doen, kun je zelf ook. Dit kun je tijdens de lezing al ervaren met enkele eenvoudige oefeningen die we gaan doen.

Het eiland Sardinië is ongeveer zo groot als België. Op het eiland kruisen veel leylijnen (energielijnen van de Aarde) elkaar. Het eiland heeft heel diverse, oeroude vulkanische landschappen van grote schoonheid, met enorm veel krachtplekken, waar je jezelf energetisch kan opladen en waar je een sterke vitaliteit kan ervaren. Tot 60 miljoen jaar geleden hebben er dinosauriërs rondgelopen.

Er is nog veel meer te vertellen over en te ontdekken in Sardinië. Het is een magisch mooi eiland!
Op Sardinië zijn ook alle ingrediënten voor een gezonde leefstijl te vinden, gezien het feit dat er in de bergen een Blue Zone is. Het eten is er in het algemeen lekker en gezond en het landschap nodigt uit tot bewegen; wandelen, zwemmen, klauteren, noem maar op.

Samuele en Saskia organiseren 8-daagse reizen voor kleine groepen naar Sardinië. Deze reizen kunnen zijn: onderzoeksexpedities of workshopreizen zoals die waarin je je pijnappelklier wakker maakt en ook gebruikt als bijzondere waarnemingsantenne. Geen twee reizen zijn hetzelfde van inhoud en qua plekken die we bezoeken.

Over dit alles geven wij een lezing met mooie foto’s, pakkende verhalen, humor en een fijne energie.

Sardinië-reizen op de website van Samuele Pitzalis: https://keepalivetours.com/#reizen en op deze website: zie onder Activiteiten/Reizen/Sardinië. Webiste van Saskia Bosman: https://inspiradiance.nl/

Datum en tijd: zondag 25 februari 2024, 13:30 – 16:30 met inloop vanaf 13:00 uur.

Locatie: De Huiskamer, Terschellingpad 2, 2036KH Haarlem, https://www.de-huiskamer.org

Bijdrage: € 20,- per persoon, contant en gepast bij aankomst, inclusief koffie en thee. Mocht de bijdrage te hoog zijn en wil je er graag bij zijn, neem dan even contact met ons op!

Aanmelden: via aanmelding_spreker@proton.me
Evenement / Agenda delen: