Agenda van Pelgrim van het hart

Anke van Leeuwen
Pelgrim van het hart
Opleiding tot Luisterkindwerker, Luisterkindafstemmingen, Mindfulness-wandelingen
Overloon
Noord-Brabant


Ik ben werkzaam als Luisterkindwerker en Luisterkind trainer. Maar bovenal voel ik me een pelgrim, een wandelaar, een reiziger in m’n eigen leven. Als ik wandel, in de natuur ben, in beweging ben, nieuwe gebieden ontdek (dat kan ook dicht bij huis zijn), in en met de natuur leef, dan voel ik me het meest verbonden met wie ik ten diepste ben. Juist de momenten van volledig aanwezig in m’n lijf zijn, in verbinding met de omgeving waar ik ben, voel ik me ook het meest sterk verbonden met m’n intuïtie, het universum en de Lichtwereld. Tijdens mijn wandelingen krijg ik dan ook vaak veel mooie boodschappen door en is het heerlijk om op die momenten bezig te zijn met mijn werk als Luisterkindwerker.

Daarnaast hou ik van dansen, lezen, yoga, schrijven, tuinieren en gezond eten.

Ik schrijf Luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen waarbij ik in de energie contact maak op zielsniveau. Als Luisterkind trainer geef ik de opleiding tot Luisterkindwerker. Ik ben opgeleid door Diana Hendriks.

Naast mijn werk voor Luisterkind, organiseer ik Mindfulness-wandelingen en schrijf ik gedichten en verhalen over de kracht van de universele liefde.
Evenement / Agenda delen: