Reiki 1 – een 1-daagse workshop

NaarJeLevenspad
12-11-2024
10:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€ 111,00
healing
workshop


Reiki 1 - Helende handen

Reiki is helende handen. Iets wat we allemaal hadden toen we geboren werden, maar wat je gedurende je jeugd langzaam verleerd hebt, dicht hebt gezet.
Na de Reiki 1 inwijding gaat de helende energie weer stromen, gaan je handen tintelen en je ogen glanzen. Je kan het dan toepassen op jezelf en op anderen, mensen of dieren.

In deze 1-daagse workshop vertel ik je meer over de Reiki-energie, haar oorsprong en de toepassingsmogelijkheden. 's Middags ontvang je de inwijding en is er tijd om te oefenen.
Een liefdevolle helende reis.

De energieuitwisseling is Euro 111,- per persoon per dag, inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en materiaal. We starten om 10.00 en eindigen rond 17.00 uur. Na 3 weken hebben we een terugkom-ochtend of -middag, waar we ervaringen kunnen uitwisselen en kunnen oefenen. De energieuitwisseling voor deze ochtend is Euro 25,- en de datum spreken we op de dag van de inwijding met elkaar af.

Kijk op de website voor meer informatie. Komt deze datum je niet goed uit, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een andere datum.

Leuk als je meedoet!
Evenement / Agenda delen: