Komma Coaching agenda

Monique Damen
Komma Coaching
opstellingen, coaching, trauma, training, access bars, psych-k
Rijsenhout en Leimuiden
Noord-Holland


Als coach, Jungiaans psycholoog, systemisch begeleider, dieptetherapeut, traumatherapeut en trainer help ik mensen die op zoek zijn naar essentiƫle verandering of spirituele verdieping in hun werk of leven. Ook (of misschien wel juist) bij burn-out en trauma. Ik breng je terug bij jezelf en leer je op je eigen kompas te koersen.

Ik werk veel met lichaamsbewustzijn. Mijn opleidingen zijn o.a. de Jungiaanse psychologie, traumatherapie, polyvagaaltheorie (autonome zenuwstelsel), hechtingstheorie van Gordon Neufeld, PSYCH-K(r), Access Bars. Ik ontwikkel mezelf continu en doe veel aan zelfstudie. Er zijn dus allerlei ingangen om met je vraag te werken.

Naar opstellingenwerk heb ik 5 jaar onderzoek gedaan op basis van theorie en praktijk. Het resultaat is gepubliceerd in mijn boek Het onzichtbare zien. In de recent verschenen tweede druk is extra aandacht voor veiligheid in begeleidingsrelaties.

Daarnaast heb ik een training ontwikkeld over dynamieken achter gedrag, die speciaal geschikt is voor begeleiders en mensen die in het onderwijs werken. Hierin zijn onder meer de nieuwste wetenschappelijke inzichten over veilige hechting en de biologie van veiligheid verwerkt. Vaak gaat het niet om andere dingen doen, maar dingen anders doen. Gedrag is namelijk zelden vrijwillig en bewust gekozen. Met deze training ga je anders kijken en effectiever handelen.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
22-12-2023
Leimuiden
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: