Agenda van SoundCreation

Paulien Hoezen
SoundCreation
Klank- en energiehealing, coaching, klankworkshops en ligconcerten, stemwerk, indianenfluit, klankschalen, en andere muzieklessen
Weert
Limburg


SoundCreation biedt diverse activiteiten voor klank en heling.
Workshops en cursussen voor helend stemwerk, intuïtief werken met klankschalen, indianenfluit lessen (Native Flute), individuele holistische stemcoaching, klank-ligconcerten en individuele healing sessies d.m.v. sound healing en andere sjamanistische technieken.

Mijn naam is Paulien Hoezen, woonachtig in Weert, Limburg. De liefde voor muziek en klank is al op heel jonge leeftijd in mij aangewakkerd. Eerst met zingen, later met het leren spelen van de klarinet en piano, en uiteindelijk verder gegaan met een conservatoriumstudie docerend en uitvoerend musicus. Tijdens mijn spirituele groei kwam ik in aanraking met klankheling en volgde diverse cursussen en opleidingen waaronder sound healing bij Harmonic sounds, Association of sound therapy en shamanic energy medicine & health coach bij The four winds society.

Klank is zo'n fantastisch en veelzijdig medium. Het voelt als mijn missie om mensen te laten kennismaken met de helende werking van klank, van een 'shift' in je gemoedsstemming tot een diepgaande heling, en het bewust toepassen van klankfrequenties voor allerlei verschillende doeleinden waaronder verwerking, opschoning, balanceren, transformatie en spirituele groei. Niet voor niets wordt klank het medicijn van de toekomst genoemd.

Mijn droom is om door middel van klank zoveel mogelijk mensen te raken en bij elkaar te brengen om samen als één kloppend hart te klinken. Voor het uitdragen van één klank, één boodschap, het ervaren van verbinding in eenheid. Een eenheid waarin ieder mens, haar/ zijn plek unieke plek innemend en met unieke kwaliteiten, het geheel ondersteunt en optilt voor het hoogste goed van al dat is.

Je bent van harte welkom!
Neem een kijkje op de site: soundcreation.nu

Evenement / Agenda delen: