Agenda van Moeiteloos Mindful – Michiel de Krom

Michiel de Krom
Moeiteloos Mindful
Moeiteloos Mindful trainingen, 1-op-1 coaching, lezingen, workshops, masterclasses, non-duale mindfulness, non-dualiteit, ACT
Gouda
Zuid-Holland
Word moeiteloos mindful: uit je hoofd, in de flow!

* Leef jij veel in je hoofd en wil je meer in het moment zijn?
* Zitten beperkende en stressvolle gedachten je in de weg en wil je deze niet langer je koers laten bepalen?
* Hoe zou het zijn als je je weer vrij, blij en in verbinding voelt met jezelf en de wereld om je heen?

Ik ben Michiel de Krom en ik help jou om uit je hoofd te komen en moeiteloos mindful te leven!

Een goed stel hersenen kan je ver brengen in je leven. Wanneer je hersenen onbehulpzame gedachten produceren, kan een groot denkvermogen je echter ook flink in de weg zitten.
In mijn unieke mindfulness trainingen en 1-op-1 coaching begeleid ik je om je mindful tot je gedachtewereld te verhouden. Je hoeft hierbij niet anders te gaan denken; je leert juist om je gedachten de vrije loop te laten en enkel die gedachten aandacht te geven die jou verder helpen. Hierdoor laat je je niet meer door je gedachten (af)leiden, maar laat je jouw gedachten voor jou werken.

Een unieke vorm van mindfulness

Ik train en coach met bewezen effectieve, op mindfulness gebaseerde methoden en technieken. Daarbij zet ik een stap verder dan het gangbare mindfulness aanbod. Het gangbare aanbod helpt je om in te zien wat je níet bent: je gedachten, gevoelens en sensaties. In mijn unieke vorm van mindfulness., laat ik je ontdekken wat je wél bent: het bewustzijn waarin je gedachten, gevoelens en sensaties verschijnen en waarvandaan je deze waarneemt. Dit pure bewustzijn is van nature moeiteloos mindful en altijd en overal tot je beschikking.

Hoe ik je kan helpen?

* Trainingen: In mijn unieke trainingen leer je om te ontspannen in je pure bewustzijn. Dit bewustzijn is van nature volledig mindful en een bron van vrijheid, blijheid en verbinding.
* Coaching: Wil jij minder stress en onrust ervaren? In mijn één-op-één coaching help ik hoogopgeleide professionals zoals jij, om met veel plezier, energie en voldoening te werken en te leven!
* Boek: In mijn boek “Moeiteloos mindful: meditaties om uit je hoofd te komen (Uitgeverij Panta Rhei) neem ik je mee op een spannende en speelse ontdekkingsreis in de vorm van 15 meditaties die je helpen om uit je hoofd te komen en moeiteloos mindful in het leven te staan.

Meer weten?

Bezoek direct mijn website. En maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen onderzoeken wat jij nodig hebt om moeiteloos mindful te worden!

https://www.moeiteloosmindful.nl/

Evenement / Agenda delen: