Agenda van Mens-con-Sens, Aandacht, Beweging en Bewust Zijn

Anja Stijnen
Mens-con-Sens, Aandacht, Beweging en Bewust Zijn
Spirituele bewustwording via lichaamswerk, Cranio sacraal sessies, Feldenkrais, meditatie, kosmosofie
Maasbracht
Limburg


Mens-con-Sens is een centrum waarbij het om bewustwording gaat. Bewustwording van het fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspect in jezelf. Deze bewustwording gebeurt d.m.v. lichaamswerk (o.a. Cranio-sacraal-sessies en Feldenkrais), inzichtgevende (healing)gesprekken en groepswerk (workshops en cursussen). Dit alles dient om uiteindelijk tot bewustzijn, helderheid, stilte, balans en eenheid te komen.

Ieder mens heeft een lichaam. Dit lichaam en hoe het gebruikt wordt en beweegt, is net zo uniek als het wezen van de mens. Ons lichaam spreekt duidelijke taal. Het laat je feilloos weten wat er speelt en nodig is...mits je er naar luistert. Dit laatste zijn we meestal verleerd, we hebben leren luisteren naar de buitenwereld.

Als je echter bereid bent met aandacht naar je lichaam, hoe het voelt en beweegt, te luisteren, kun je voorbij de grenzen van goed en fout, voorbij conditioneringen groeien. Je leert voelen wat er is, in voortdurende verandering, zonder te oordelen. We zijn veelal verleerd naar de wijsheid van het lichaam te luisteren en deze wijsheid in te zetten voor onze groei op elk gebied: mentaal, emotioneel en.....spiritueel.

Ervaar het aan den lijve....en kom steeds dichter bij je wezenlijke kern.
Evenement / Agenda delen: