Agenda soul counseling / centrum Silentio

Patricia Stork
Soul counseling
bewustzijnstraining, lichaamswerk, (actieve) meditatie, training, counseling, plezier maken
cntr. Silentio, bewustzijnsontwikkeling & levensloopbegeleiding, Diessen
Noord-Brabant
Ja, max. capaciteit 15 pers.


Welkom bij ons aanbod! Soul counseling is naast o.a. yoga en mindfulness één van de disciplines die centrum Silentio aanbiedt voor bewustzijnsontwikkeling en levensloopbegeleiding.

Soul counseling is géén therapie maar een manier om afgestemd te raken op je zielskracht. Je ziel is deel van een oneindig intelligent en alwetend bewustzijn. Deze inbedding zijn we veelal vergeten, maar is daarmee zeker niet verloren! Je kunt haar opnieuw leren herkennen en raadplegen, waardoor je vrijer en blijer, en met meer ontspanning en innerlijke kracht in het huidige moment en je huidige omstandigheden kunt zijn. Ze helpt je je levensverhaal te herschrijven, neemt je innerlijk kind bij de hand en is je wijze gids door het leven.

Je kunt het je eigen komen maken in individuele sessies; dan luister, schouw en spar ik mee in waar je een stagnatie ervaart in je natuurlijke welzijn. We werken ervaringsgericht en indien passend gebruiken we tools uit o.a. lichaamswerk, gestalt/opstellingen, regressie en diverse meditatietechnieken. Maar je kunt je het counselen ook eigen komen maken in korte trainingen, workshops of open groep. Daarnaast ben je ook welkom voor alleen een massage, opstelling of even sparren als je vast loopt.

Er gaan weer korte, 4-delige trainingen van start vanaf 28 okt. 2022. Meer info op mijn website of de site van centrum Silentio.

Ik ben made in A'dam, maar woon en werk al enige jaren in Brabant. Het lijkt me leuk je te ontmoeten!


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
28-01-2023
Diessen
Noord-Brabant
03-02-2023
Diessen
Noord-Brabant
10-02-2023
Diessen
Noord-Brabant
17-02-2023
Diessen
Noord-Brabant
24-02-2023
Diessen, centrum Silentio
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: