Wijsheid van de Andes voor kleine ondernemers

KAWSAYPACHA NEDERLAND
28-03-2024
09:30
Sacred Mother, Coaching Centrum op Nieuwendammerkade 26, 1022 AB AMSTERDAM
Noord-Holland
€100


Bewuster worden betekent het dat je meer dimensies toevoegt aan je realiteit en die gebruikt worden in je dagelijkse leven en besluitvorming. De wereld van energie, de wereld van ideeën, de wereld van symbolen en paradigma’s zijn abstracte concepten die uiteindelijk onze werkelijkheid vormgeven.
Aan de andere kant is de Aarde voor onze moderne samenleving ook een ‘abstract concept’ geworden, terwijl zij de essentiële materie is die ons bestaan in stand houdt. Deze twee concepten, die in de kosmologie van de Andes worden beschouwd als de archetypen van de Vader en de Moeder, vormen de basis voor het creëren van een realiteit.
Succes is gegarandeerd wanneer deze twee archetypen evenwichtig en complementair zijn. De Kosmologie van de Andes, onderwezen door Nicolas Pauccar, is een fantastische manier om deze werelden te betreden, onze capaciteiten uit te breiden en betere leiders te worden voor ons bedrijf en de Aarde.
Bekijk jezelf en je onderneming door de ogen van de Andes-kosmologie en ervaar een ander gezichtspunt dan je gewend bent. Je krijgt nieuwe inzichten en ontdekt meer mogelijkheden om problemen op te lossen en uw bedrijf te laten groeien.
Aangezien dit niet alleen een theorieles is, voorbereid een helder beeld van de situatie waarin je nu zit en de vraag die je hebt. Breng je bedrijfslogo mee om een praktische oefening te doen.

Tijd: Donderdag 28 maart van 09:30 tot 16:00
Lunch: 12:30-13:30 Breng iets lekkers om te delen.
Locatie: Sacred Mother, Coaching Centrum op Nieuwendammerkade 26, 1022 AB AMSTERDAM
Bijdrage: Є 100,- bij de ingang contant te betalen.

Aanmelding: tot 17 maart op kawsaypachanederland@gmail.com tel: 06-29282985. Beperkte plaatsen.
Voor meer informatie bezoek:
www.kawsaypacha.com
https://www.human-potential.nl/kawsaypacha-nederland

We wensen je een vruchtbare dag en we kijken ernaar om je te ontmoeten!
Evenement / Agenda delen: