Genezingscirkel en Despacho-offerande maken workshop

KAWSAYPACHA NEDERLAND
25-03-2024
19:00
Nieuwendammerkade 26, 1022 AB AMSTERDAM
Noord-Holland
€50
healing
workshop


De huidige tijd brengt op veel gebieden vernieuwing, verruiming maar daarmee ook verwarring en stress. De wereld is op zoek naar een nieuw evenwicht, zowel in het individu als in de samenleving. Het kan lastig zijn om in deze moeilijke tijden je rust en zelfvertrouwen te bewaren. Een genezingscirkel biedt een veilige omgeving waarin je eigen vermogen tot heling wordt geactiveerd.
Nicolas Pauccar is Q’ero/Priester Sjamaan uit de Peruaanse Andes. Hij brengt diepe mensenkennis met zich mee, jarenlange ervaring en krachtige rituelen die behulpzaam zijn bij het vinden van een gezond evenwicht. We kunnen leren onze persoonlijke kracht te gebruiken en van onze uitdagingen mogelijkheden te maken om met meer vreugde ons levenspad te bewandelen.

Nicolas leert ons met energie te werken en te begrijpen hoe we paden kunnen openen die ons naar het bereiken van onze doelen zullen leiden. We leren bewust in gemeenschap te staan met Moeder Aarde en Vader Zon en een vriendschappelijke wederkerige relatie met hen op te bouwen. We leren onze intenties vorm te geven en mooie offers te brengen in ruil voor hun creatieve kracht, een liefdevolle ondersteuning op ons pad om te krijgen waar we naar verlangen.
We kijken ernaar om jullie te ontmoeten!
Locatie: Sacred Mother, Coaching Centrum op Nieuwendammerkade 26, 1022 AB AMSTERDAM
Tijd: 19:00 – 22:00
Bijdrage: Є 50,- bij de ingang contant te betalen
Aanmeldingen: voor 18 maart bij Marcela Astete, KawsayPacha Nederland op
kawsaypachanederland@gmail.com
Tel: 06-29282985
Meer informatie: https://www.human-potential.nl/kawsaypacha-nederland
Evenement / Agenda delen: