Film en boek presentatie, over de wijsheid van de Andes

KAWSAYPACHA NEDERLAND
09-03-2024
19:00
Nieuwendammerkade 26, 1022 AB AMSTERDAM
Noord-Holland
€5
nieuwe-aarde


Nieuwsgierig naar de kosmologie van de Andes?
9 maart, 2024 in Amsterdam 19:00-22:00
Film en boekpresentatie van Nicolas Pauccar en boek van Marcela Astete
Om de energie warm te maken voor het komst van de Q'ero-priester/sjamaan Nicolas Pauccar Calcina van 22-30 maart 2024 naar Nederland, Marcela Astete nodig ons uit om de film 'Humano' te zien, waar Nicolas speelt zijn priester rol in de initiatieproces van een jonge man die op zoek is naar antwoorden op transcendentale vragen. Deze film geeft een helder beeld van de cultuur en wijsheid van de Q'eros die leven volgens de 7 Codes van Andes Wijsheid. Na de film Nederlandse vertaling van zijn boek 'Aldus spreekt een Q'ero' daar wordt gepresenteerd.
Marcela Astete, geïnitieerd door Nicolas en vertegenwoordiger van de KawsayPacha Nederlandse school, deelt na 8 jaar deze wijsheid te hebben gevolgd en in de praktijk gebracht, met ons haar boek "The Path of the Wolf" haar ervaringen en realisaties op dit pad en andere tradities.

Het wordt een prachtige avond voor iedereen die met zijn innerlijke realiteit werkt om zichzelf beter te begrijpen en graag meer mensen wil ontmoeten om inzichten te delen en elkaar te helpen groeien in ons eigen proces.
Locatie: Sacred Mother, Nieuwendammerkade 26, 1022 AB Amsterdam
Bijdrage: Є5,- of en vrijwillige donatie bij de ingang contant te betalen.
Boek prijs: €20.- Er is ook een Kindle versie in Amazon.com
Aanmeldingen: voor 2 maart bij Marcela Astete op
kawsaypacha@gmail.com of 0629282985

Evenement / Agenda delen: