6 daagse cursus sjamanisme

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
03-05-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€450
workshop


In deze 6 daagse cursus sjamanisme leer je technieken om jezelf goed te gronden en af te schermen, te werken met krachtdieren, een persoonlijk medicijn wiel te leggen, te reizen naar diverse werelden waaronder de onder, midden en bovenwereld. Diverse oefeningen waaronder krachtige prayers die eeuwen oud zijn, diverse kristal oefeningen uit het oude Lemuria/Atlantis krijg je aangereikt dit allemaal om vooral in deze overgang tijd in krachtige verbinding ( uitlijning ) te komen met je zelf, Moeder Aarde, en de directe verbinding met de BRON van al wat is.

De cursus is bedoelt voor iedereen die zijn/haar bewustzijn wil vergroten, eigen krachtige verbinding wenst terug te halen, en het verlangen heeft om verbinding te voelen in zichzelf en daardoor met alles wat leeft groeit en bloeit.

Note: Cursusdagen zijn op 6 vrijdagen in de maand mei/juni 2024.

Opgeven kan door een bericht te sturen via het contact formulier op de website en aan te geven dat je wenst deel te nemen aan deze cursus. Je krijgt dan een aanmeld formulier toegezonden via de mail welke je ingevuld en ondertekend kan terug sturen. Er wordt gewerkt met maximaal 4 personen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

De cursusdagen worden op vrijdag gegeven, 5 dagen in de maand mei, en 1 dag in juni

Maand mei: 3, 10, 17, 24, 31
Maand juni: 7

Praktische informatie:

Aantal dagen: 6 vrijdagen

Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur – Uitloop mogelijk

Investering: € 450,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je ook lunches tussen de middagen met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

* De meer prijs voor een lunch tussen de middag ( per workshop dag ) is €12,50


Evenement / Agenda delen: