Nieuwe Maan Vuurritueel

Veenheks
10-02-2024
20:00
Bleiswijk
Zuid-Holland
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


De dagen zijn nu duidelijk merkbaar weer langer aan het worden. Maar hoewel je misschien al voorzichtig naar de lente aan het uitkijken bent, bevinden we ons natuurlijk nog volop in de donkere helft van het jaar. Blijf voorlopig gerust nog even in je ‘winterslaap’; neem nog de tijd om naar binnen gekeerd te blijven en te onderzoeken hoe je er voor staat op de drie hoofdwegen van je leven: gezondheid, relaties en werk.

Op 10 februari ben je van harte welkom in Bleiswijk, waar je jouw persoonlijke thema’s, situaties en processen tijdens dit vuurritueel kunt voorleggen aan de spirits om daar hun inzichten, adviezen, bekrachtiging en heling bij te vragen.
Het vuurritueel wordt gehouden volgens de richtlijnen van de klassiek sjamanistische traditie van Spirit of Wolf. Ervaring met sjamanisme is niet noodzakelijk. Voorafgaand aan het ritueel wordt uitleg gegeven over vorm en inhoud van het ritueel.

Meenemen:
* Voedseloffers voor jouw voorouders. Bijv. typische streekgerechten uit hun land van herkomst of voedsel waarvan je weet dat het door hen geliefd was (een lijst met suggesties voor typisch Nederlandse gerechten is evt. beschikbaar ter inspiratie).
* als je het hebt; drum of ratel. Natuurlijk niet verplicht.
Let op: het gebruik van tabak, alcohol en bewustzijnsveranderende middelen is niet toegestaan bij dit ritueel. Dit geldt ook v.w.b. de voedseloffers.

Datum en tijd: zaterdag 10 februari. Inloop vanaf 19.30u, start ritueel om 20.00u.
Locatie: Bleiswijk. Exacte locatie volgt na aanmelding via de mail.
Deelnamekosten: op donatiebasis, met een minimum van E15,- per persoon (maar neem ook contact op, mocht dit financieel niet haalbaar zijn).
Aanmelding en vragen: Mail naar info@veenheks.nl
Evenement / Agenda delen: