Glastonbury, Cornwall, Stonehenge, weekreis

Centrum MAIA
14-06-2024
00:00
Glastonbury
Buitenland
€ 995,00
ascensie
reizen


Open your eyes to the beauty around you
Open your mind to the wonders of life
Open your heart to those who love you
And always be true to yourself...

Deze mooie tekst kwamen wij tegen in een winkeltje in Glastonbury in 2012 en beschrijft precies ons gevoel over de bijzondere momenten in Engeland die we tijdens onze reizen daar hebben mogen ervaren.

Een reis naar de krachtplekken in Engeland is ervaren, voelen en beleven. Soms is er herkenning of bewustwording van datgene wat je pad mag kruisen. Als je durft te vertrouwen ontvang je precies datgene wat nodig is voor jouw groei, je hoeft alleen maar te genieten en te ZIJN...

Stonehenge, Glastonbury met de Tor, de Chalice Well, Wearall Hill en de indrukwekkende Abbey komen zeker in deze reizen voorbij. Daarnaast nemen we je tijdens de reis in april mee op excursie naar Avebury, Silbury Hill, West Kennet Long barrow en de reis in juni naar Cornwall met Tintagel Castle, Merlin's Cave en St. Nectans Glen. Al deze prachtige en krachtige plekken tezamen brengen je heerlijke dagen helemaal voor jezelf waar je ongelooflijk van zult genieten. Wellicht raak je, net als ik, verliefd op dit gebied om er zeker nog weer eens terug te keren!

Het sfeertje, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt. Tijdens deze reis zal Glastonbury ons vaste honk zijn. We verblijven in heerlijke accommodaties van waaruit alle mooie plekjes in deze stad op loopafstand bereikbaar zijn.

Daarnaast is er een dag- excursie naar Tintagel Castle en St. Nectans Glenn in Cornwall. Prachtige natuurgebieden en zo bijzonder om daar te mogen ZIJN. En uiteraard zal ook een bezoek aan het unieke Stonehenge niet ontbreken in deze reis.

Wat jouw ultieme reden ook is om voor deze reis te kiezen, het zal zeker een onuitwisbare indruk bij je achterlaten en een ervaring zijn die je voor de rest van je leven bij blijft.

Wil je meer weten over of je aanmelden voor deze bijzondere reis, neem dan contact met ons op. Vind je deze reizen met excursies te intensief, dan is het weekend Glastonbury: https://www.centrummaia.nl/spirituele-reizen/weekend-glastonbury/ misschien een mooie optie voor jou. Een weekend waarin we Samen in alle rust en ruimte, in jouw tijd en tempo, het magische sfeertje van Glastonbury proeven en ervaren.
Evenement / Agenda delen: