Het Intermezzo: alle ruimte voor jeZelf

Esther van der Ham
17-09-2024
14:30
De Oerboerderij, De Lutte
Gelderland
€777
nieuwe-aarde
retreat


Een intermezzo voor jou!
Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten…te bezinnen…te wandelen…te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Een pauze, een tussenspel, een… intermezzo! Tijd om niets te hoeven zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Leven vs geleefd worden
Want in die rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze vragen. De ontdekkingen en inzichten die we nodig hebben in ons leven. Want tja… die komen meestal niet als we met ons hoofd druk doende zijn.

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte voor frank en vrij plezier! Voor genieten. Van al het mooist dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is.
Waar loop jij warm voor?
Waarvan gaat jouw hart zingen?
Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

Wat doen we?
Op het Intermezzo is er een balans tussen écht ruimte voor jezelf, ongedwongen groepsuitwisseling en begeleiding van ons. Wij delen inspiratie, geven bezinnende en prikkelende vragen of een opdracht waarmee je zelf aan de wandel gaat. Ook kan je denken aan meditatie/visualisatie, een stilte wandeling en het delen van ervaringen. De groepsgrootte is maximaal 12 personen, dus met meerdere begeleiders is er voor iedereen ruim voldoende tijd voor individuele coachgesprekken op je eigen thema’s.

Wie zijn wij?
Wij zijn bevlogen ondernemers verbonden door het Centrum van Geluk. We begeleiden dit Intermezzo samen, want samen weet je meer en samen is leuk:). Wij hebben koffers aan ervaringen om jou te inspireren en te begeleiden. Wat en hoe laten we zo veel mogelijk in het moment ontstaan afhankelijk van de behoefte van jou en de groep. In de september editie begeleiden Saskia, Esther en Linda het Intermezzo met z’n drieën.

Leve de vrijheid
Vrijheid en vrijwilligheid zijn de uitgangspunten van dit Intermezzo, dus niks is verplicht. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ont-moeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Midden in de natuur
De locatie is altijd een plek een plek midden in de natuur, vanwaar je direct het bos in kan stappen. In september gaan we naar De Oerboerderij in De Lutte. Een geweldige plek waar je helemaal tot je (oer)zelf kan komen. Check alvast hun site voor de voorpret.

Investering in jezelf:
De kosten zijn 777,- euro. Dat is exclusief BTW en inclusief alle verblijfskosten (overnachting eenpersoonskamer/eten&drinken/begeleiding).
Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit aan bij (beleids)thema’s welzijn, vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard!

Bel ons eventueel even voor overleg. We gaan graag voor oplossingen en mogelijkheden.

Wat zegt een oud-deelnemer?
"Tijd en ruimte maken voor reflectie, stilte, coaching en schoonheid; hoe fijn, is dat! Het heeft me veel gebracht; rust, verwondering, warmte, connectie, nieuwe inzichten en ik weet niet wat. Er is wat omgewoeld, het voelt gewoon goed. Heel fijn dit te mogen ervaren. Dankbaar dat dit op mijn pad kwam!"

Wordt dit jouw Intermezzo?
Ben jij toe aan tijd en ruimte voor jezelf en voel je de roep van dit Intermezzo? Boek dan jouw plek van 12-14 september 2023. We ontvangen je op dinsdag graag om 15.00 uur en zwaaien je op de donderdag 15.00 uur weer uit. Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar Esther via: 06-15014782 of www.discoveru.nl.
Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen.

Je bent zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Esther, Saskia en Linda
Evenement / Agenda delen: