Ascensie Spirituele Groei-avond

Centrum Arno en Anneke, Soul Body Fusion en meer.
15-02-2024
19:30
Online via Zoom
Online
€47
ascensie
nieuwe-aarde


Ascensie Spirituele Groei-avond. Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

Twee ervaringen van de vorige avond:
Karin: “De Ascensie Spirituele Groei-avond was er een met geweldige energie. De groepssessie die Arno gaf was krachtig. Maar de Ashtatara initiatie die Anneke gaf, was nog veel sterker. In bed voelde ik alle cellen in mijn lichaam nog natrillen.”

Leonora: “Met de initiatie van Ashtatara via Anneke ging ik heel ver weg en zag allemaal prachtige doorschijnende regenboog kleuren en voelde mij zielsgelukkig.”

We vertellen je graag alvast iets meer over de activatie van Ashtatara die onderdeel is van deze avond. Ashtatara was de Koningin van Atlantis en haar transformerende energie wordt doorgegeven via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke: Voor sommigen brengen Ashtarara’s energieveld en haar woorden een vloedgolf van emoties, gewaarwordingen en veranderingen teweeg. Maar we beloven je dat ook als je niets voelt, er een diepgaande verandering kan plaatsvinden. Als de activatie eenmaal gegeven is, verspreid hij zich door de menselijke matrix en bekrachtigd ieder van ons om lichtwezens te worden. Ook wordt je DNA geactiveerd zodat het meer van je licht kan bevatten.

Tijdens deze avond:

Ontvang je van Soul Body Fusion® Master Teacher Arno van Dijk een Soul Body Fusion® sessie (een deelnemer aan een vorige groepssessie zei dat hij nog nooit zo’n krachtige Soul Body Fusion® sessie had meegemaakt). Deze sessie verhoogt je bewustzijnsfrequentie en zorgt ervoor dat je lichaam op celsniveau afgestemd wordt op het hoogste licht dat het kan bevatten;
Wisselen we ervaringen uit en kun je vragen stellen;
Ontvang je, via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke, een activatie van Ashtatara, de Koningin van Atlantis;
Ontvang je via Soul Body Fusion® Master Teacher Arno een energetische transmissie van de Hathors. Deze krachtige lichtwezens werden al in het oude Egypte vereerd als Godin. Zij werken sinds enige jaren samen met Arno, om via hem hun codes te delen met de mensen die op zoek zijn naar spirituele groei. Hun transmissie brengt je op een diep niveau in contact met oude kennis uit je Egyptische levens en voegen daar nieuwe codes aan toe.
Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

Voor iedereen die spiritueel wil groeien
Datum: donderdagavond 15 februari
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur (via Zoom)
Investering: € 47 (BTW-vrijgesteld)
We hopen dat je donderdagavond samen met de andere deelnemers de nieuwe sprong komt maken!

Registratie kan via deze link: https://urpichai.nl/ascensie-spirituele-groeiavond/
Evenement / Agenda delen: