Soul Body Fusion: Healing, Spirituele Groei en Ascensie.

Centrum Arno en Anneke, Soul Body Fusion® en meer
25-02-2024
09:45
Arnhem
Gelderland
€179
ascensie
workshop


Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen tot talloze meldingen van buitengewone genezingen én geeft meetbaar een kwanstumsprong in bewustzijn, de basis voor ascensie. Daarom is Soul Body Fusion® niet alleen geschikt voor mensen die zich elke dag gezonder, krachtiger en zielsgelukkig willen voelen maar ook voor de mensen die willen dat hun geliefden (of cliënten voor de mensen die een praktijk hebben) zich gezonder, krachtiger en zielsgelukkig voelen. Je leert deze snelle en makkelijke techniek namelijk niet alleen toepassen op jezelf maar ook op volwassenen, kinderen én dieren. Live én op afstand! De basis van deze techniek is dat je in de workshop leert hoe je energie van de ziel tot in de cellen brengt! Iedereen kan dit in 1 dag leren en de wereldwijd genoemde effecten zijn ronduit spectaculair. Helemaal onderaan de informatie vind je 2 voorbeelden.

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion® deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

In 2020 is de stichting Soul Body Fusion® Nederland opgericht om deze bijzonder techniek meer bekendheid te geven. Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk is bestuurslid van deze stichting.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar! Arno van Dijk is door haar opgeleid om jou deze techniek te leren.

Tijdens de Soul Body Fusion® workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. Een start voor een leven vanuit je volledige potentieel!

Deze workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teachers Arno van Dijk en Anneke Meijer op zondag 25 februari van 9.45 uur tot 17.00 uur. Andere data vind je op hun website www.urpichai.nl

Je investering voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is € 179,-(btw vrijgesteld)

Na afloop van de workshop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat en kun je direct aan de slag met (betaalde) sessies geven! Je kunt je tevens laten vermelden als gecertificeerd practitioner op de nationale Soul Body Fusion® website.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl waarna je het inschrijfformulier toegestuurd krijgt.
Docenten: Arno Van Dijk en Anneke Meijer

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data en locaties van de komende workshops.

Twee voorbeelden uit de talloze meldingen van buitengewone healing:

Renee: “Sinds de workshop (een maand geleden) heb ik elke ochtend een sessie bij mezelf gedaan als eerste na het wakker worden en dat is super fijn. Het lijkt wel alsof mijn leven een boost heeft gekregen!
Voorheen voelde het leven als strijd en had ik geen tijd en energie om ook nog ‘oude zooi’ op te ruimen. Zo ervaar ik het, haha! Ik ben nu aan het leven in plaats van overleven. Ik zie het al bijna als een nieuw ‘normaal’, heerlijk is het!
Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Soul Body Fusion ben tegengekomen, of dat het mij heeft gevonden ;). Het voelt echt als het missende stukje waar ik naar zocht en tegelijkertijd als een nieuw begin, een frisse start.”

Pamela: “Na de bestralingsweek was ik aan het einde van 5 dagen echt een wandelend wrak … liep zo langzaam als een bejaarde – echt strompelen (normaal ben ik behoorlijk vitaal). Heel bijzonder was het om de volgende dag te ervaren tijdens de Soul Body Fusion® sessie …dat er letterlijk ‘een vlammetje aangestoken werd’ en dat ik de dag daarop mijn energie weer helemaal terug had..!
Evenement / Agenda delen: