Midzomer Retraite

Mana Gezondheidspraktijk
16-06-2024
13:30
Het Zonnelicht, Tilburg
Noord-Brabant
€69
vroegboek korting


Met de Midzomer Retraite vieren we de langste dag van het jaar.
We vieren onszelf, elkaar en het leven.

Kom lekker in je lijf en laat je energie weer stromen. We nemen ruimte om in je lijf te landen en je geest tot rust te brengen. Zo kom je heel dicht bij jezelf en in het hier en nu. Vanuit daar ontmoet je de ander.

De Midzomer Retraite is een mini-retraite waarin je tijd hebt om te ontspannen, in beweging en tot verstilling te komen. Hoe het leven voor jou op dit moment ook is, tijdens deze middag wordt je meegenomen in een flow van beweging en ontspanning. In de stilte en rust die ontstaat ervaar je dat je energie gaat stromen.

Tijdens de retraites van Mana Gezondheidspraktijk wordt een combinatie gemaakt van o.a.:

- Qi Gong
- Yoga
- Verschillende meditatie vormen
- Energetisch lichaamswerk
- En meer

Mana Gezondheidspraktijk staat onder leiding van Chantal van Heumen. Chantal is o.a. opgeleid in de Traditionele Chinese Geneeskunde en het Tibetaans Boeddhisme. Vanuit de praktijk heeft zij veel ervaring met het werken met groepen, lichaamswerk en meditatie. Chantal zorgt steeds weer voor een veilige, warme setting waarin jij welkom bent precies zoals het op dat moment is.

Meer lezen over deze retraite-middag, over Mana of Chantal, kan door de link naar het event te volgen.
Daarnaast kun je daar ervaringen vinden van anderen die jou zijn voor gegaan en de volledige agenda. Daarnaast er is de mogelijkheid je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over aanbiedingen en inspiratie.

Van harte welkom!
Evenement / Agenda delen: